Emre , Hıncal Uluç'a dava açacak

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Milli oyuncu Emre Belözoğlu, kendisiyle ilgili eleştirilerde bulunan ve "Arda, Emre'yi futbol diye oynar" açıklamasını yapan spor yazarı Hıncal Uluç ve programı yayınlayan televizyon kanalına tazminat davası açacağını açıkladı.

Emre Belözoğlu, "emrebelozoglu5.com" adresli resmi internet sitesinde konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "8 Eylül Pazartesi günü bir televizyon kanalında yayınlanan 90 Dakika programında, Hıncal Uluç tarafından hakkımda hakaret sınırını aşan ithamlarda bulunulmuştur. Bu yapılan yorumlar karşısında tüm hukuki haklarımı kullanarak, Hıncal Uluç ve şahsımla ilgili bu tür yorumların yayınlanmasına izin veren kanal hakkında tazminat davası açacağım. Türk spor kamuoyuna saygı ile duyururum" ifadelerini kullandı.

kaynak:Emre, Uluç'a dava açacak! - Futbol - Ajansspor.com

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
iyi yapar ! ne demek Arda , Emre yi futbol diye oynar !!! akıllı olsun doğru dürüst konuşsun , ne yani adı var diye her söylediği doğru mu olacak.Emre bu hareketiyle etkiye güzel bir tepki vermiş...

Yasko

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hıncal cok yanlış sölemiş.Arda emreyi futbol die oynamaz tenezzür etmez =)

EBB

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hıncal Uluç sağa sola saldırmaktan başka birşey yapmıyor..

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
32
açsın tabii..

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
İşte Hıcal Uluç'un açıklamaları

‘Bu oyuncu nasıl Milli Takım kaptanı oluyor anlamıyorum. Kendine ve takım arkadaşlarına saygısı olmayan karaktersiz biri. İsviçre maçında da gördük. Bunun liderlik vasfı yok. Son 5 yılının yüzde 80’ini sakatlıklarla geçiren ve maçı ancak 60 dakika oynayabilecekken 90 dakika oyunda kaldığı zaman hocasına teşekkür bile eden biri. Böyle karaktersiz birine ben karşıyım. Emre’den kaptan olmaz, lider olamaz. Türk gençlerinin önüne bunu lider diye koyamazsınız'

kaynak:Reklam

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
bu adamın biseyden caktıgı filan yok oraya buraya laf atmakla gundemde kalmaya calısıyo okadar

justnow

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
hıncal uluç bu akşam da cnntürk' te full ekran programında konuşacak... bakalım gündemi oluşturan hıncal abi bu sefer nelerden konuşacak... ben seviyorum vallaa konuşma tarzını ve konuya yaklaşım açısını.. tamam bazen biraz uç olabiliyo söyledikleri ama böyle yorumlara da ihtiyacı var futbolun bence...