Emre Fenerbahçe ile anlaşmadı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Link
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Futbol hayatını İngiltere Premier Ligi takımlarından Newcastle United'da sürdüren Emre Belözoğlu'nun menajeri Ahmet Bulut, Fenerbahçe ile transfer konusunda bir anlaşma yapmadıklarını söyledi.

Bulut, Emre Belözoğlu'nun kulübüyle 2 yıllık daha sözleşmesinin bulunduğunu dile getirerek, milli futbolcunun Fenerbahçe'ye transfer olduğu şeklinde basına yansıyan haberlerin gerçekleri yansıtmadığını kaydetti.

Futbolda transferin her zaman olabileceğini söyleyen Ahmet Bulut, ''Transfer dönemi 31 Ağustos'a kadar sürecek. Gelişmeler de olabilir. Ancak Emre'nin Fenerbahçe ile anlaşması söz konusu değil'' ifadelerini kullandı.

http://www.ntvspor.net/pages/24283.asp

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
kullanıcı dedi ki:
FB'ye gelmesin. İstemem... :@

TSL'e geri dönerse eğer, Galatasaray'dan başka bir klüpte oynayacağını zannetmiyorum.

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Size kendisi de gelmek istemez zaten. O zaman mesele de yok demektir.

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
bu sezon kaç maç oynadı Emre kendi takımı Newcastle Utd'de ?

dün Fatih Terim'in basın toplantısını başından sonuna kadar izledim , oyun kurucu olarak Emre'yi seçmiş ( o kadar çok maç eksiği olmasına rağmen ) , formda hırslı ve istekli Yıldıray'ı kadro dışı bıraktı.... Şahsen benim hiç ümidim yok Türkiye'den bu turnuvada....

Emre yerine ( Arda , Tümer , Yıldıray ) çok daha iyi oynar , en azından onların maç eksiği yok..
Defansta'da Servet Çetin namı-ı diğer kasap Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim başka !