Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe Açıklaması!

Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
Emre Belözoğlu hakkında çıkan Fenerbahçe iddiaları hakında konuştu


basaksehir-emre-belozoglu-11-4.jpg

Aykut Kocaman'ın 4 yıl aradan sonra takımın başına geçmesiyle ismi yeniden Fenerbahçe ile anılmaya başlanan Emre Belözoğlu ile ilgili iddialar alevlendi.

Sarı-lacivertlilerin, eski kaptanını alabilmek için girişimde bulunduğu konuşulurken, konuyla ilgili Sabah Gazetesi'ne konuşan Emre, kendisine direkt bir teklifin ulaşmadığını söyledi.

“İKİ KULÜP OTURUP ANLAŞIRSA…”

Sabah’ın haberine göre; 2 sezondur formasını giydiği Medipol Başakşehir'de mutlu olduğunu söyleyen 36 yaşındaki futbolcu, şu ifadeleri kullandı:

“Son dönemde Fenerbahçe ile ilgili bana çok fazla soru geliyor. Ancak benim bildiğim kadarıyla şu anda bir transfer durumu söz konusu değil. Bana gelen bir teklif de yok. Ben Başakşehir'in futbolcusuyum. Bu kulübün de geleceğe dair çok ciddi planları var. Çok önemli transferler yapılıyor. Onları yüzüstü bırakıp gitmem doğru olmaz. Ancak iki kulüp yönetimi oturur, anlaşır ve son sözü bana bırakırsa, tabii ki gitmek isterim.”

“FENERBAHÇELİYİM”

“Ben Fenerbahçeliyim. Bunu her yerde söylüyorum. Futbolu Fenerbahçe'de bırakmak benim için büyük mutluluk olur. Ancak bu transferin gerçekleşmesi için önce Allah'ın sonra da Göksel Başkan'ın (Gümüşdağ) izni olması gerekir. Tekrar söylüyorum, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak bir sezon öncesi kulübümü yüzüstü bırakmak bana yakışmaz.”


Emre Belözoğlu: Transfer teklifi yok! Önce Allah…
 
Üst