Emre Belözoğlu sakatlandı

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Milli Takım'ın yıldız futbolcularından Emre Belözoğlu baldırından sakatlandı. NTV Spor EURO 2008 ekibinden Haluk Yürekli'nin aldığı bilgiye göre Emre büyük ihtimalle İsviçre'ye karşı forma giyemeycek.

Avrupa Şampiyonası'ndaki ikinci maçını yarın Basel'de İsviçre ile yapacak olan A Milli Futbol Takımı'nda sakatlar kervanına Emre Belözoğlu da katıldı.

Basına kapalı yapılan antrenman sonrası kamp yaptıkları otelde sağ alt baldırında şiddetli ağrı hisseden Emre Belözoğlu, MR'ı çektirilmek üzere hastaneye götürüldü.

NTV Spor EURO 2008 ekibinden Haluk Yürekli'nin aldığı bilgiye göre Emre Belözoğlu, büyük bir ihtimalle İsviçre karşısında forma giyemeyecek.

Yıldız futbolcunun kesin durumunun MR sonucuna göre netlik kazanacağı ifade edildi.

kaynak : http://www.ntvspor.net/pages/24658.ASP

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İlk maçtaki gibi oynayacaksa sakatlansın önemi yok.

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Jerusalem dedi ki:
frei dedi ki:
Yorum yapmış olmak için yorum yapmak.
Ne alakası var kardeşim? İlk maçtaki performansını beğenmediğim için sakatlanmasının önemli omadığını söylüyorum. Sen niye atlıyorsun asıl?

hakimebu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gecmis olsun her ne kadar ilk macta berbat oynasada bizi orda temsil ediyorlar... biraz insafli yorum yapmak lazim

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
frei dedi ki:
Jerusalem dedi ki:
frei dedi ki:
Ne alakası var kardeşim? İlk maçtaki performansını beğenmediğim için sakatlanmasının önemli omadığını söylüyorum. Sen niye atlıyorsun asıl?
İlk maçta kötü oynamadığını hatta takımımızın Servet ve Kazım'dan sonra en iyisi olduğunu düşündüğüm için atlıyorum! Emre gibi skoru her an değiştirebilecek bi' oyuncunun bir kısım medya yayın organları ve olur olmazlar tarafından, insahsızca eleştrilmesinden ötürü çok kötü günler geçiriyorum kardeşim.

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İyi de bu olayın Fb transferiyle bir alakası yok ki. Keza benim yorumumun da transferle alakası yok. Nasıl oynadığı tartışılabilir bir konu. Ordaki düşüncene saygı duyarım. Ama tutup da benim mesajımla ilgili yanlış ifadeler kullanma lütfen. Çünkü o da benim görüşüm.

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Jerusalem dedi ki:
frei dedi ki:
Jerusalem dedi ki:
frei dedi ki:
İlk maçta kötü oynamadığını hatta takımımızın Servet ve Kazım'dan sonra en iyisi olduğunu düşündüğüm için atlıyorum! Emre gibi skoru her an değiştirebilecek bi' oyuncunun bir kısım medya yayın organları ve olur olmazlar tarafından, insahsızca eleştrilmesinden ötürü çok kötü günler geçiriyorum kardeşim.

Kimse Emre'nin yeteneğine klasına ve futbol zekasına bir şey söyleyemez söylemedi de , ama Portekiz maçında çok kötü oynadı kabul etmek lazım... tamam haklısın Emre gibi oyuncular skoru her an değiştirebilir , ama sen heralde Cumartesi günü başka bir maç izledin .... Emre iyi oynadı dediğine göre :S

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
maxxdump dedi ki:
Jerusalem dedi ki:
frei dedi ki:
Jerusalem dedi ki:
frei dedi ki:

Kimse Emre'nin yeteneğine klasına ve futbol zekasına bir şey söyleyemez söylemedi de , ama Portekiz maçında çok kötü oynadı kabul etmek lazım... tamam haklısın Emre gibi oyuncular skoru her an değiştirebilir , ama sen heralde Cumartesi günü başka bir maç izledin .... Emre iyi oynadı dediğine göre :S
"İyi futbol" kriterlerimiz farklı anlaşılan. Bir "alıntı" daha yapmayacağım. Emre benim, milli takım da tamda görmek istediğim topçudur. Türk Milli Takımı'na Allah'ın bir lütfudur ve alternatifi yoktur. Ve yine bana göre Portekiz maçında kötünün iyisi olarak oynamışdır, koşmuştur, mücadele etmiştir. Emre'ye gelene kadar "gebersin" ya da "oynamasın zaten bi' numarası yok" denecek kimler vardır kimler.

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
yaa çok alakasız bir yorum olacak ama;

aşkımm %(

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
ben sana o maçta bana göre iyi olanları sayayım : Volkan , Colin Kazım , Sabri , Aurelio , Hamit
geri kalanlar vasatı aşamadı. Emre çoğu insanın milli takımda olmasını istediği bir oyuncudur ama çok iyi oynadığı maçlarda var kötü oynadıklarıda var normaldir. ama Portekiz maçında kesinlikle Arda ile değişmesi gerekliydi 2. yarı ;) neyse tabiki herkesin iyi futbol görüşü farklıdır saygı duymak gerek ama unutmamak gerek herkeste al gülüm ver gülüm yorum yapacak diye birşeyde yok :)

dip not : Fish Emre'mi aşkın ? :)

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
canım aşkım olması için illa yakışıklı mı olması lasım :D lise talebesi miyim ben :P

başarılı azimli saygılı temiz aile çocuğu işte....boyu da boyuma uygun :D

neyse konu neydi o.O

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
fish dedi ki:
canım aşkım olması için illa yakışıklı mı olması lasım :D lise talebesi miyim ben :P

başarılı azimli saygılı temiz aile çocuğu işte....boyu da boyuma uygun :D

neyse konu neydi o.O

ben şaka yaptım ya , ama bakıyorumda savunman çok güçlüymüş hiç toz kondurmuyosun :D

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ahaha :D emre me laf söletmem...

bir an önce düzelir inşallah yereppim... (A)

ben konudan atılmadan bi çıkıvereyim en iyisi...kendimi kahveye girmiş ortalığı dağıtmış gibi hissediyorum :D :S

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
fish dedi ki:
ahaha :D emre me laf söletmem...

bir an önce düzelir inşallah yereppim... (A)

ben konudan atılmadan bi çıkıvereyim en iyisi...kendimi kahveye girmiş ortalığı dağıtmış gibi hissediyorum :D :S

ilk defa spor bölümünde bir bayan görüyorum hala şoktayım :)

warkortali

Profesör
Reaksiyon puanı
181
Emre'nin kaliteli futboluyla geldiği nokta ve oynadığı lig ortada, inşallah acilen iyileşir ve milli takımımıza faydalı olur ..