Emre Belözoğlu Fenerbahçe'de

aLTuu

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bu adamı oldum olası sevmem zaten, tipinde hayır yok. Daha çok şeyler söylerim ama forumdayız, o yüzden susuyorum.

Ayrıca Fenerbahçe çok hızlı bir takım, o takımda iş yapmaz bu adam...

aLTuu

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ayrıca gizli sakatlığının olduğu, euro 2008'de oynayamayacağı için transfer olmak istediğide söylenmiş. Yani kapağı fenerbahçe'ye atacak, paraları alacak, sonrada kulübede yatacak...

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
7-6'lık FB-GS maçında 5.dakikada ilk golü atan emre belözoğlu için çıldırdığınıza eminim.

Big doğru demiş..Sendeyse Kraldır,rakipteyse haysiyetsizdir.

dragonfly

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Big dedi ki:
Galatasarayın da bu maddi yapıda bu transferi gereklştirecek gücü olmadığına göre ve fenerde Newcastle dan daha iyi bir anlaşma sunuyorsa durmasının bir anlamı yok.

Big arkadaşım Galatasaray Lincoln'e bile 5 milyon euro verebiliyorsa emreyede 3.5 euroyu verebilir.

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hayırlı olsun :) Galatasaray'a gelmediği için çok mutluyum öyle bir söylenti vardı 1 ay öncesine kadar iyiki bize gelmedi ;)

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
dragonfly dedi ki:
Big dedi ki:
Galatasarayın da bu maddi yapıda bu transferi gereklştirecek gücü olmadığına göre ve fenerde Newcastle dan daha iyi bir anlaşma sunuyorsa durmasının bir anlamı yok.

Big arkadaşım Galatasaray Lincoln'e bile 5 milyon euro verebiliyorsa emreyede 3.5 euroyu verebilir.

5 milyon ile bitmiyor, Newcastle bonservis sadece 5.5 milyon euro , Emre de yılda 3.5 x 3 = 10.5 , toplam 16 milyon euro.

oguzkhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben şahsen Galatasarayda görmek isterdim(bu olaydan önce) , ayrıca emreyi emre yapan , bugünlere gelmesinin tek sebebi olan takıma 2. kazığı atıcağını hiç ummazdım.. insanoğlu çiğ süt emmiş dedikleri ne kadar doğruymuş..

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
vanquisher dedi ki:
ben şahsen Galatasarayda görmek isterdim(bu olaydan önce) , ayrıca emreyi emre yapan , bugünlere gelmesinin tek sebebi olan takıma 2. kazığı atıcağını hiç ummazdım.. insanoğlu çiğ süt emmiş dedikleri ne kadar doğruymuş..

Profesyonel sporcu, bu işten para kazanacak, en yüksek rakamı veren takıma gitmesi gayet doğal, yanlış düşünüyorsun.

oguzkhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Link , normal futbolcu için dediğin doğru ama her fırsatda Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum dönsem bile galatasaraydan başka takımda oynamam diyip + senin sen yapan klübe daha öncede hiç bir maddi kazanç sağlamışken + daha önceden şimdi gittiğin takımın taraftarınca her türlü kötü söze mağruz kalmışsan ,para uğruna bu transferi gerçekleştiriyosan bu profesyonellik değil onursuzluktur.. mesela aynı şeyi tuncay için düşün ,Türkiyede fener formasından başka forma giymem diyip , birden bire Galatasarayla anlaşsa nasıl bit tepki oluşur..

dragonfly

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Link dedi ki:
dragonfly dedi ki:
Big dedi ki:

5 milyon ile bitmiyor, Newcastle bonservis sadece 5.5 milyon euro , Emre de yılda 3.5 x 3 = 10.5 , toplam 16 milyon euro.
Galatasaray'da aynen Schalkeye 5 milyon euro verdi lincolnun bonservisi için. Emre içinde aynısını verecek parayı elbette bulabilir.

Ama sorun parada değil Emre'nin GS'ye gelmek istememesidir. Çok değil 2 hafta önce medyada bas bas bağırıp ben Türkiye'de futbol oynamayacağım diyen bir futbolcunun satılığa çıkarıldığı gün diğer teklifleri beklemeden Fenerbahçe ile anlaşmasıdır.
Ben zaten Fenerbahçenin Emre için 3.5 milyon eurodan çok daha fazla para verdiğini düşünüyorum. Fenerin Emreyi transfer etmek istemesinin amacı ne sportif başarı ne de forma satışları. Tek sebebi Galatasaray karşısınıda hem ligde hemde kupada aldığı mağlubiyete karşı maddi kaynaklarını kullanarak " Biz onlardan daha büyüğüz." mesajı vermektir. Bunun yapmak içinde yaklaşık 15 milyon euroyu gözden çıkarmıştır.

Emre çok rahat kendisine 3.5 milyon euroyu bulabilecek kalitede futbolcudur. Ayrıca 5.5 milyon euroluk düşük bir bonservis bedeline sahipken diğer avrupa takımlarına rahat transfer olabilecek bir futbolcudur. Hatta Bayern Münihin bile ilgilendiği söylentisi çıkmıştı basında. Bütün bunlar bir yana satılığa çıkarıldıktan 1 gün sonra diğer teklifleri dinlemeden hemen ezeli rakibine transfer olması bütün bu iddialarımı güçlendiriyor.

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Fenerbahçe yeni sezon yeni kadro olur mu sorusunu daha güçlü bir sesle sormaya başladım kendime bu aralar...
Hayırlısı

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Link dedi ki:
dragonfly dedi ki:
Big dedi ki:

Galatasaray zaten Lincoln gibi bir oyuncuya o parayı verdikten sonra artık Emre yi alma şansını kaybetti yani son kurşunu sıktılar.

ESDİEN

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Transfer tam olarak gerçekleşmemiş.Fenerbahce.com da öyle diyo.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
ESDİEN dedi ki:
Transfer tam olarak gerçekleşmemiş.Fenerbahce.com da öyle diyo.

İmza atılmadı sadece. Klubü ile anlşamaya varıldı. Fenerbahce.org.tr sitesine bakabilirsiniz.

dragonfly

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Big arkadaşım Gs emreyi alamazdı bunu biliyorum. Ama emrenin şuan aldığı 3.5 milyon euroyu mutlaka verebilirdi. Tabi emre 3.5 milyon euro almışsa

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
dragonfly dedi ki:
Big arkadaşım Gs emreyi alamazdı bunu biliyorum. Ama emrenin şuan aldığı 3.5 milyon euroyu mutlaka verebilirdi. Tabi emre 3.5 milyon euro almışsa
Emre Sözleşmeli futbolcudur. Fenerbahçe de akıllı davranıp klubüyle anlaşmış önce .
Emre de futbolcu olarak istenmediği yerde durmayacaktır.

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Şimdi Emre Feneri tercih ettiği için Gs'li arkadaşlar biraz üzgünler, ondan aşırı tepki gösteriyorlar ama bunlar futbolun içinde olağan şeyler.

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Link dedi ki:
Şimdi Emre Feneri tercih ettiği için Gs'li arkadaşlar biraz üzgünler, ondan aşırı tepki gösteriyorlar ama bunlar futbolun içinde olağan şeyler.

hehehe :D üzgünmü :) yanlış tespit link neye üzülmelilerki ? Ben iyiki gelmedi diye seviniyorum hayırlı uğurlu olsun size.Emre Gs etiğine uymayan bir futbolcu olmuş.Bize gelmez ( mecazi anlam ) ;) o el kol hareketleri milli maçlardan sonra aşırı agresif halleri yönetimimizin anlayışına ters size normal gelebilir ;)

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Hayırlısı olsun, Gs nin şampiyonluğuna karşı güzel bir hamle Aziz yıldırımdan duyular bu yönde.

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
dead_ghost dedi ki:
Link dedi ki:

hehehe :D üzgünmü :) yanlış tespit]

O zaman bu inanılmaz tepki nedir, gerek burada ve gerekse birçok forum sitesinde Emre için yazılmayan kötü söz kalmamış, bence kedi uzanamadığı ciğere mundar der hesabından başka birşey değil, Adnan Polat Emre'yi transfer edeceğini kaç kez vaat etti, ben sayısını unuttum, geçin bunları ;) Gerçekleri yazalım :)

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
emreyi intere beş para kazandırmadan gitiğinden beri sevmiyorum, fotbolcu olarak iyidir ama ahlak olarak aynı şeyi söyleyemiyecem. gelmesini istmiyordum, iyikde gelmemiş..gelcek sene göreceksiniz, takıdam bozulmalara yol açacak..

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
ya 2 gündür okuyorum SdN'de bu tarnsfer hakkındaki haberleri , yorumları bitmek bilmedi , ne bereketli transfer yaptık biz öyle ortalık ayağa kalktı ... :D

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Link dedi ki:
dead_ghost dedi ki:
Link dedi ki:

hehehe :D üzgünmü :) yanlış tespit]

O zaman bu inanılmaz tepki nedir, gerek burada ve gerekse birçok forum sitesinde Emre için yazılmayan kötü söz kalmamış, bence kedi uzanamadığı ciğere mundar der hesabından başka birşey değil, Adnan Polat Emre'yi transfer edeceğini kaç kez vaat etti, ben sayısını unuttum, geçin bunları ;) Gerçekleri yazalım :)

ya bende işte ordayım. varsa GS li tepkileri şundandır ; türk taraftarında önce futbolcuda karakter önemlidir.Yni kulübünü satmaması lazımdır.onuruyla oynaması lazımdır.Türkiyede diğer büyük kulüp formalarını giymemesi lazımdır.Giderse Avrupaya gitmelidir falan filan.

şimdi

Emre ye katil diye bağıran sizin taraftarınız küfredende sizin taraftarınızdı.Ve Türkiye ye dönmek istemiyorum dönersemde Gs de forma giyerim diyen Bir futbolcu tabiki bu profesyonel hareketinin altındaki basitlikten tepki alacaktır.Çok normal ;)

ama ben üstüne basa basa söylüyorum inan ben üzülmedim sevindim hatta çünkü GS etiklerine uymazdı transfer edilseydi eğer gerçekten takıma yakışmazdı ;)

Gs li arkadaşlarım bunu iyi anlamalılar tepkiniz Emre'nin bu ne pehriz bu ne lahana turşusu dedirten transferine olmalı.Fb almış BJK almış Sivas almış Sakarya almış alakadar etmemeli ;)

nyoo-ex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Uyarı: Takım isimlerini doğru yazınız ve mesajınızı uygun şekilde düzenleyiniz aksi taktirde silinecektir.

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Onur meselesi, takımını satmak vs , artık bu amatörce düşünceleri bir kenara bırakmak lazım, Fenerbahçe uygun koşullar oluşursa Arda'yı da alır veya başka bir oyuncuyuda, duygusallığa yer yok profesyonellikte artık.