Emre Belözoğlu Fenerbahçe'de

Reallist

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Fenerbahçe'nin transfer bombası!

Fenerbahçe, transferdeki sessizliğini Emre Belözoğlu ile bozdu.

Sarı-lacivertli kulüp, Newcastle United'la iki yıl daha sözleşmesi olan milli futbolcuyla her konuda anlaşma sağladı. Fenerbahçe'nin Emre'nin yanı sıra Villarreal'den Nihat'a da teklif götürdüğü belirtiliyor.

Uzun süredir transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Newcastle United'ta forma şansı bulamayan Emre Belözoğlu ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

Emre'nin sarı-lacivertli kulüpten her yıl için 3.5 milyon EURO alacağı öğrenilirken, milli futbolcunun kulübüne ise bonservis bedeli olarak 5 milyon EURO ödeneceği belirtildi.

Emre ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe'nin ayrıca Villarreal'de oynayan Nihat Kahveci'ye teklif götürdüğü ve bu konuda İspanyol kulübü ile pazarlıkların devam ettiği öğrenildi.

http://www.ntvspor.net/Pages/24321.ASP

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Emre profesyonel sonuçta ama yinede ne bileyim bir Galatasaraylı olarak bu olayı çok garipsedim bu da galiba Fenere gitmesinden dolayıdır

m_tetik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hadi hayırlısı olsun bakalım :) gönlüm GS nin almasını istiyordu ama bu işler paraya bakar tabiki :S

Melih_78

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ulen Emre Ben Sana Ne Diyim Hani
"Türkiyede Futbol Oynamaya Karar Verirsem Galatasaraydan Başka Takımda Oynamam" Demiştin!

Düzenlendi: Hakaret yok.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Futbol hayatını İngiltere Premier Ligi takımlarından Newcastle United'da sürdüren Emre Belözoğlu'nun menajeri Ahmet Bulut, Fenerbahçe ile transfer konusunda bir anlaşma yapmadıklarını söyledi.

Detaylarına aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.

http://forum.shiftdelete.net/index.php/topic,37204.0.html

İşin garibi bu haberide ntv spor yapmış.

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Melih_78 dedi ki:
Ulen Emre Ben Sana Ne Diyim Hani
"Türkiyede Futbol Oynamaya Karar Verirsem Galatasaraydan Başka Takımda Oynamam" Demiştin!

Aynen öyle demişti.
Bu tür birşeyi FB'li biri yapsa kıyamet kopardı forumlarda eminim.

bjk_ayse

Profesör
Reaksiyon puanı
1
onlar için para daha önemli takmıyolar hangi takımda olduklarına

dragonfly

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Emre'nin Fenere gitmesine şaşıran ve üzülen Gsli arkadaşlar niye şaşırıyorsunuz. Emre hiçbirzaman Galatasaraylı olmadı olamayacak zaten. 18 yaşlarında 3-5 fazla mark için geleceğini satan adamın 3-5 euro için Galatasaray'ı neden satmasın

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Haberi kanald televizyonu ana haber bülteninde ntvspordan alıntı yaparak duyurdu, 2 dakika sonrada yine kanald televizyonunda Emre'nin menajeri ile görüşüldüğü ve böyle bir anlaşmanın olmadığı duyuruldu.

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
bizden uzak Allaha yakın olsun !!! sarı lacivert formayı giymeyi hiçbir zaman hak edemez ;)

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Olmayacağını biliyordum, hemen yalanlama gelmiş...

Reallist

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Ben bunların yapacağı haberciliğe....

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Henüz Gitmediler sadece konustular
menejeri açıklama yaptı ortada henüz birşey yok

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Birçok sitede Emre'nin Fenerbahçe ile anlaştığını ve bundan dönüşü olmayacağını söylediği yazıyor, neyse pazartesi Aziz başkanın fbtvde yapacağı açıklamada çıkar işin aslı.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Belözoğlu'nun kulübüyle anlaşıldı

Kulübümüz Newcastle United forması giyen Milli Futbolcu Emre Belözoğlu'nun bonservisi konusunda İngiliz kulübüyle anlaşmaya varmıştır. Emre Belözoğlu transferi için milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut İle görüşmeler başlatılmıştır.

Spor kamuoyuna duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

Kaynak

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Evet, resmi sitedede transfer haberi doğrulandı, bir Gs'li daha Fenerbahçe'li oldu, hadi hayırlısı ;)

EMRE BELÖZOĞLU KİMDİR?

7 Eylül 1980, İstanbul'da doğdu. Türk futbolunun son senelerde yetiştirdiği en önemli futbolculardandır. Milli Takım oyuncusu ve FA Premier League külubü Newcastle United'da orta sahada forma giyiyordu. Mart 2004'de Emre, Pele tarafından yaşayan en büyük 125 oyuncu arasında gösterildi. 14 Haziran 2005'de Newcastle ile Inter Milan arasında yapılan anlaşmayla Inter Milan'dan Newcastle United'e transferi gerçekleşti.

http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/11967/

news_manset_resim_gx_Emre_Fener_Forma01.jpg

oguzkhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Transfer fener için hayırlı olsun ama benim takıldığım nokta ***** milli takım kampında dahi transferle uğraşıyorsa , takıma nasıl fayda sağlıyacak.. Keşke Fatih Terim Yıldıray yerine Emre'yi almasaydı..

Düzenlendi: Hakaret yok.

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
vanquisher dedi ki:
Transfer fener için hayırlı olsun ama benim takıldığım nokta ****** milli takım kampında dahi transferle uğraşıyorsa , takıma nasıl fayda sağlıyacak.. Keşke Fatih Terim Yıldıray yerine Emre'yi almasaydı..

Şu anda türk milli takımı oyuncusuna hakaret ettiğinin farkında mısın ? yoksa farkındasın da bilerek mi ediyorsun ?

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
news_manset_resim_gx_EmreAciklama.jpg

Emre Belözoğlu Fenerbahçe'ye transferini doğrularken, sarı lacivertli kulüpten de bir açıklama yapıldı. Gece saatlerinde yapılan açıklamada Newcastle United ile kesin anlaşmaya varıldığı doğrulanırken, Emre ile görüşmelerin başlandığının belirtilmesi dikkat çekti.

Fenerbahce.org'un girişinde Emre için açılış sayfası yapılırken "Kulübümüz Newcastle United forması giyen Milli Futbolcu Emre Belözoğlu'nun bonservisi konusunda İngiliz kulübüyle anlaşmaya vardı" denildi.

GALATASARAY'IN ADI GEÇMEDİ !..

Bu arada Fenerbahçe'nin resmi sitesindeki haberde Emre Belözoğlu hakkında bilgi verilirken, yıldız futbolcunun Galatasaray'da yetişip forma giydiğine hiç değinilmemesi dikkatlerden kaçmadı: "7 Eylül 1980, İstanbul'da doğdu. Türk futbolunun son senelerde yetiştirdiği en önemli futbolculardandır. Milli Takım oyuncusu ve FA Premier League külubü Newcastle United'da orta sahada forma giyiyordu. Mart 2004'de Emre, Pele tarafından yaşayan en büyük 125 oyuncu arasında gösterildi. 14 Haziran 2005'de Newcastle ile Inter Milan arasında yapılan anlaşmayla Inter Milan'dan Newcastle United'e transferi gerçekleşti."

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=39236

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Şuanda yapılan bu transfer bence bir ronaldo transferinden vede sayılan yıldız isimlerden kat ve kat iyidir. Bence bu yılın transferi olabilir. Eğer daha büyük bir bomba patlatmazsak ;D

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ben bu transferleri garipsiyen arkadaşları bir türlü anlayamıyorum Emreyi futbolu bıraktıktan sonra kaç kişi hatırlayacak adam tabiki para için oynayacak.
Galatasarayın da bu maddi yapıda bu transferi gereklştirecek gücü olmadığına göre ve fenerde Newcastle dan daha iyi bir anlaşma sunuyorsa durmasının bir anlamı yok.

oguzkhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
emreyi futbolu braktıkdan sonra kimse hatırlamıyacak , eğer fenere gitmemiş olsaydı , Galatasaraylı emre olarak kalıcaktı ve öyle hatırlanıcaktı .. Her fırsatta Türkiyeye dönmeyi düşünmediğini söyleyen adam ne olduysa fikir değiştirdi , hemde milli takım kampında..Paradan daha önemli şeyler olduğunu unuttu..

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
vanquisher dedi ki:
emreyi futbolu braktıkdan sonra kimse hatırlamıyacak , eğer fenere gitmemiş olsaydı , Galatasaraylı emre olarak kalıcaktı ve öyle hatırlanıcaktı .. Her fırsatta Türkiyeye dönmeyi düşünmediğini söyleyen adam ne olduysa fikir değiştirdi , hemde milli takım kampında..Paradan daha önemli şeyler olduğunu unuttu..

Fenerbahçe klubünün işi yok Emrenin gönül ilişkilerine karışıyor öylemi kim karışmış Aziz Yıldırım mı? :D

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Emre: "Mutluyum, geri dönüş yok"

Galatasaray'da yetişen ve sarı kırmızılı takımla büyük zaferlere imza atan Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'ye transferini doğruladı.
Lig TV Muhabiri Bahri Havadır'a konuşan Emre, bu transferden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

"Fenerbahçe beni uzun süreden beri istiyordu. Ben de Türkiye'ye dönmeye karar verdim." diyen Emre, artık geri dönüşün olmadığını da sözlerine ekledi.

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=39235

Ortamı gerecek mesajlar yazmayınız, bazı mesajlar düzenlenmiştir.

karinca_52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha düne kadar emreye hakaret eden fenerliler şimdi emre süper diyor ilginç

oguzkhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Big ben fenerli medyayı , fenerli taraftarları kastettim.. Yoksa tabiki koskoca klüb böyle saçma sapan şeylerle uğraşmaz

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
vanquisher dedi ki:
Big ben fenerli medyayı , fenerli taraftarları kastettim.. Yoksa tabiki koskoca klüb böyle saçma sapan şeylerle uğraşmaz
Bu düzen böyle rakipken kötü sendeyken iyi