ReDo
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 92
Bumerang mı la o ?
Bundan sonraki hedefte Alexmiş..:thumbdown:
bedeva gönderdiğin adama 6 ay sonra bonservis parası ver al...komik..Futbolcu Emre Belözoğlu transferi için Kulübüne 350.000,- EURO
üstelik adam kalmak için yırtınırken yollamışlardı. sözde daha iyisini alacaklardı...bedeva gönderdiğin adama 6 ay sonra bonservis parası ver al...komik..
Gereksiz transfer.. aziz kendini ve aykutu yakacak hamleyi yaptı.. kadıköyde galatasaray fenerbaçeyi yenerse ne aziz ne aykut nede emre kalır.. emre geldiysede belhandayı unutun..
Galatasaraylılar yine bastı burayı 2 transfer yaptınız diye heryerde havalara gİrdiniz.Tekear diyorum. Biz yıldız olmayan kadromuzla chealsea ide inter ide devirdik 2 transfer alan gs yimi yenemeyeceğiz
Galatasaray Fenerbahçe yi Kadıköyde yenemez boş hayaller kurmasın galatasaraylılar.Gelsinde maç görelim gslilerin övdükleri transferler ne yapacak.
Kadroya Alexi'de katarlarsa daha gönce görülmemiş süper bir kadro oluşturular![]()
Tüm bu mesajları görsel olarak alıyorum, zamanı gelince görüşücez.![]()
Modluk alınınca senin de klavyenin tuşlar açıldı![]()
Atara atar, gidere gider ortak
Ayrıca modluğu kimse benden alamazdı, ben kendim bıraktım.
bu oyun şans işi.. ama bu kadroyla zor hayal kurmuyorum savunmanız kötü orta saha varmı yokmu belli değil. forvet fiyaskoGalatasaraylılar yine bastı burayı 2 transfer yaptınız diye heryerde havalara gİrdiniz.Tekear diyorum. Biz yıldız olmayan kadromuzla chealsea ide inter ide devirdik 2 transfer alan gs yimi yenemeyeceğiz
Galatasaray Fenerbahçe yi Kadıköyde yenemez boş hayaller kurmasın galatasaraylılar.Gelsinde maç görelim gslilerin övdükleri transferler ne yapacak.