Empire : Total war

mikail2344

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar baktımda forumda hiç bu konuda başlık bulamadım Hiç bu oyunu oynayan yok mu yaw.Tabi zevk meselesi ama bu kadar muhteşem bir oyun harika... görüşleriniz alayım ?!

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Ben Oynadım pek zevkli bir oyun gibi gelmedi Red Alert Serisi daha güzel bence...

shadowfax_07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Total war oyunlarının hastası olarak bir arkadaşa rica ettim indiriyo. Bizim net malum kotalı onlarınki 4mb :D 3-4 güne kalmaz iner dedi. İner inmez direk yorumlarımı söylerim. Ama incelemelere bakılırsa kara savaşlarında şehirde asker fazla yoksa halkta savaşacakmış, binalara falan saklana bilecekmiş askerler vb. saymakla bitmez ve daha gerçekçi yönetim olacakmış

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Bende indirdim bi kere 6 gb çok övdüler dosyalar bozuk çıktı bir daha indirmeyi düşünüyorum :)

shadowfax_07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende indirdim bi kere 6 gb çok övdüler dosyalar bozuk çıktı bir daha indirmeyi düşünüyorum :)
Senin indirdiğin ripli olması lazım onun büyük 15 gb lık olanı indir ve muhtemelen ses sorunu yaşarsın herkes ondan şikayetçi birde ses dosyası var onu indirmen lazım :mrgreen: büyük boyutlu oyunların sorunlarıda büyük oluyo ahhhh şu steam yok mu :D

mikail2344

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar biz topluca arkadaşlarla para toplyıp orjınal aldık bulmakta epey zorlandık ama değdi.alır almaz forumda başlık açtım zaten.

şukadar soylıım strateji hastalarının parmaklara geçmiş olsun kusra bakamayın ama mouse tan elınızın terlerını akıtacak kadar bağımlı yapacak.ben şahsen pazr gunu sbah 10 den gece 7 kadar kalmadan oynadım kaltığımda her tarfım uyuşmuştu :sweatdrop:

oyundan bahsetmek gerekırse ilk once harıtadan başlayın ben dırek osmanlıyı aldım tahta 2. mustafa war dı. oyunun en çok beğendiğim özelliği yapay zekası bayağı ilerlemiş.diplomaside ittifak ant.,ticaret ant.,himaye altına vs. gibi ant. yapa biliyorsunuz. birde eğer şehirde asker yoksa şehrin nufusuna orantılı halk elıne ne bulursa savaşa katılıyor ama pek bi faydası olmuyor açıkçası.eğer şehiri ii gelişmiştirsenız halkın elıde tufek bile olabiliyor.şu anda 31 . devirdeyım ama bu devir yaz- kış olarak gidiyor yani 50 sene 2şer mevsimle 100 devir yapıyor. birde deniz savaşları var benım için çok ii olmuş denızden geçen güçman ticaret yollarını ıstersen sömüre bılıyorsun.tabi karsının elı boş deıl hemen filo yolluo ama güçlüysen boş

shadowfax_07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O zaman ben yandım birde proje var malum okulunda sonu geldi artık. Yaw şu oyunları yaza niye çıkarmazlar:D Medieval 2 de hoşuma gitmişti ama dvd bozuldu tekrar kuramıyorum yoksa onunla vakit geçerdi.Gelsin bakalım ellerim kaşınmaya başladı Viyana ya dalacam ben :mrgreen:

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
indiricem aslında Ama 11 gb bida göze alamam :D Cdsini Bi bulabilsem :)

shadowfax_07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oyun oynamaya başladım ama ses yok yarın indircek arkadaş saolsun fiz dosyasını. Konuşmalar güzel ve oyun biraz daha ayrıntılı hepsini takip etmek zor, deniz savaşları fena değil ses olmayınca tadı çıkmıyo:D ah şu bizi kotalı nete mahkum eden ttnet e burdan :angry:

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ben indirdim 12 gb... torrentten indirmeme ve 1000 in üzerinde seed olmasına rağmen çok yavaş geldi nedense. 10 gün kadar sürdü.:sweatdrop: neyse sonunda kudum. sound fix de yapınca sesde sorun olmadı. ama benim yaklaşık 5 yıllık pc me ağır geldi. kara savaşlarında pek takılma olmadı ama denizde resmen ağır çekim ilerledim.:D baktım olmayacak böyle, sildim oyunu. winrar ile 3 part yapıp dvd ye yazdım.
oyunun içeriğini bilmem ama grafikleri bayağı geliştirmişler. osmanlının da eklenmesi güzel olmuş. adamlar da türkçe konuşuyor üstelik! tıpkı age of empires III ve civilization IV gibi. türkçe oyun da ayrı bi keyif.:icon_: eğer pc konfigrasyonunuz yeterli ise ve strateji seviyorsanız mutlaka deneyin. pişman olmazsınız.

genccimbomlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni olarak deniz savaşlarının gelmesi çok guzel olmuş bence