[Empati Yapalım] Muhalifler 19 Yıldır Ülkede İyi Yapılanları, Yandaşlar 19 Yıldır Üllede Kötü Yapılanları Yazsın

Hükümeti Destekliyor musunuz?

• Destekliyorum

• Destekle-miyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Reaksiyon puanı
5,164
Misal yandaşlar;
Yönetim sistemi bozuldu. 2 yıl sonra çok korktuğumuz Chp başa gelse elini kolunu sallayarak her şeyi yapabilir.

Anayasal sıkıntılar fazlasıyla arttı. Adalet hükümet tarafından sağlanır oldu.

Gerekçesi varsa bile ülkedeki paralar çok fazla değer kaybetti. Yetim yetemanın zar zor biriktirdiği para pul oldu.

Eğitim sistemi iyice geriledi gibi gibi...

Misal Muhalifler;
Ülkede otonom hava sanayi ve asgeri sanayi çok gelişti.

Askeri tehcizat üretimi zirveye ulaştı.

Bütçesine ve durumuna göre yıllardır çok iyi bir sağlık sistemi ortaya çıkarıldı.

Otoyollar havalanları yapıldı vs vs...

ozciceky

Profesör
Reaksiyon puanı
2,764
Ben bir muhalif olarak hükümetin iyi yaptığı bir uygulamayı yazayım. Sayın Ali Babacan zamanında Türkiye'de vatandaşların (şirketlerin değil) döviz cinsi kredi kullanması yasaklandı. Yani zaman zaman vatandaşlarımız EUR USD faizleri düşük olduğu için geliri TL olmasına rağmen döviz cinsi kredi kullanıyordu. Ve bugün yaşadığımız gibi kur şoku yaşanan dönemlerde vatandaş ayvayı yiyordu. AKP hükümetinin yaptığı en doğru iştir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak her ne kadar yapılma sistemi (geçiş garantisi) yanlış olsa da ve geçiş son derece pahalı olsa da Avrasya Tüneli de son derece gerekli idi ve çok da iyi bir hizmet oldu. Ama keşke Atatürk Havalimanı yerinde dursaydı demeden de geçemeyeceğim.