Emoların sürücü belgesi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu arada arkadaşın ilk ve tek mesajı o. :D

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Nasıl bi yaşam tarzı lan bu, nasıl bi hayat, nasıl bi bohem, nasıl bi kandırmaca, nasıl bi insaniyet, nasıl bi yazı, nasıl bi tip,şekil,kılık,kıyafet, İNSANMISINIZ LAN SİZ !!!

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
ne yarım beyni bi gıdım diye tabir ettiğimiz zerre anlamında bunlardaki beyin o kadar gerisi:::::D:D:D:D:D:D:D

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bunların "beyinlerin" 'de bir sorun olsa, tomografiye boşu boşuna para vermelerine gerek yok.. Çünkü ;

-Beyin yok..
homer_simpson_wallpaper_brain_1024_1239288556.jpg

:D:D

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Nasıl bi yaşam tarzı lan bu, nasıl bi hayat, nasıl bi bohem, nasıl bi kandırmaca, nasıl bi insaniyet, nasıl bi yazı, nasıl bi tip,şekil,kılık,kıyafet, İNSANMISINIZ LAN SİZ !!!
Klavyene ellerine sağlık hocam al bendende o kadar insanmı değilmi bunlar? :angry: bunların diğer bir adıda tiki diyorlar sözlük anlamında şu yazıyor (Kendini zengin göstermeye çalışan aptallar topluluğu) bunlarda ne bir ana ne bir baba ne bir kardeş nede bir vatana millete yardımcı insan olur bunlar hayata 0 gelmiş 0 giderler. (Suç aslında bunlarda değil bunlara böyle konuşmayı ahlaksızlaşmayı ve ailelerin al kızım sana para git ne b.. yiyorsan ye demelerinde)

Edit : Bu konuya bu kadar yazmamın nedeni artık böyle tip görmekten bıktım midem bulanır oldu sizin memleketlerde durum ne ama burada ortalık bu tiplerden kaynıyor her gördüğüme dalasım ezesim geliyor sokağa çıkamaz oldum bu o.... yüzünden

Taka99

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İnşallah zamanla akıllanırlar şimdi neyse ama düşünsenize ilerde bu kılıkta teyzeler neneler dolaşıyo ortalıkta :) korkunç zombiler çağı gibi:)

:D:D harbiden ha...
Biri çıksada bunların hepsini birden füzeltse...

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Hakikaten komik olmuş :)

Ama yorumlarınızla yine çizgiyi geçmişsiniz. SivasSpor eleştirirken aynı tarzı kullandığımı söylüyor. o yüzden biraz daha kibar olmaya çalışacağım. Herkesin bizim gibi olduğu bir toplumun neresi güzel olabilir ki? Şayet ben bakırköyde bunları gördükçe, tuhafıma da gitse farklı bir tarz görmek, sıradışı bir şekil görmek çekici gelmiyor ama itici de gelmiyor. Sonuçta kimseye zararı olmadıktan sonra böyle tepki görmeleri pek medeniyetle bağdaşmıyor. uygar toplumlarda böyle orta çağ tepkileri olmamalı diye düşünüyorum.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Alia ne uzaylısı enfeksiyon var zombiler çoğalmaya başladı hayatta kalma mücadelesi başlayacak yakında çok zombi var hangisinin temizleyecen:D