Emmanuel Emenike Fenerbahçe'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. / FENER [] 07.08.2013 08:49:56

Emmanuel Emenike'nin Kulübümüze transferi konusunda Spartak Moskova Kulübü ile anlaşmaya varılmış olup 12 Ağustos 2013 Pazartesi (dahil) gününe kadar oyuncunun sağlık kontrollerinden geçmesi ve oyuncu ile anlaşmaya varılması halinde geçerli olacaktır. Sözleşme çerçevesinde Spartak Moskova Kulübüne ödenecek bonservis bedeli 13 milyon Euro'dur.

KAP

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yarıda kalan işlerini halletmek için geldi.kendini ispat etmiştin ama bir daha bombala piyasayı stoper düşmanı Emenike:)

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Webo Sow Emenike falan, gerçi Drogba ,Sneijder,Burak kadar olmasalarda hemen hemen yakın sayılırlar.11 Ağustosu iple çekmeye başladım

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Şahsen bende Cardozo gelsin isterdim.
Ama Emenike sağlam ve güzel golcüdür.
Hayırlı olsun.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkadaş ben bizim takımların transfer anlayışına hastayım satarlar zarar ederler satarlar hiç para alamazlar, alırlar sattıklarından fazla verirler , o kadar para verirler sonra başka takıma kiralarlar ...

nedense adam gibi bi kar edene göremedim Antep ve Gençlerbirliğinden başka şu transfer olayında .....

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
9 al. 10'na saat. 13 tekrardan al. Güzel ticaret
r416l.gif

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
766
Hoşgelmiş
Hayırlı Olsun

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Üsluba dikkat edelim kardeşim.
Ayrıca hiçbir taraftarın diğer takımların taraftarına/oyuncularına hakaret etme hakkı bulunamaz.

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Emenike Cardozo'ya göre bizim sistemimize daha çok uyuyor hemde daha genç her ne kadar Cardozo'da aklımız kalmış olsada Emenike bu takıma yararlı olacaktır.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
F.Bahçe'nin forvetleri de maşallah. Hayırlı olsun ne diyelim. :)

Darısı bizim başımıza, Almeida'yı bir göndereydik :)

keremyilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herkes paraya takmış da gayet düzgün bir transfer olduğunu anlayamamış. Biri transfer anlayışından bahsetmiş biri gene her zaman ki gibi kışkırtıcı laf ile Emenike, Sow ve Webo'yu, Burak, Drogba ve Sneijder ile karşılaştırmış. Biri de gelmiş Cardozo demiş.

Öncelikle transferin ne kadar güzel olduğuna gelirsek adam Cardozo'ya oranla daha genç ve hızlı. Fenerbahçe'nin bu sene ki oyun stiline uyacak oyuncu Emenike idi ve doğru transfer oldu. Cardozo ağır kalıcak bir oyuncu olduğundan, Salzburg ilk maçından beri inşallah Emenike gelir de Cardozo gelmem demiştim. Bu sebepten dolayı isterlerse fiyata bakıp gülsünler, isterlerse bu yorumumdan dolayı taşa tutsunlar ama burda Fenerbahçe'yi daha iyi bir konuma getirecek bir transfer olduğu sürece isterlerse 20 milyon versinler gene de tebrik ederim.

Gelelim o kıyaslamayı yapan sivri zekalı arkadaşa. Sneijder tırt çıktığı ortada, adam zaten kadro dışı kalmıştı Galatasaray aldı ve hala da tırt olmaya devam ediyor. He Real Madrid maçı olsun bazı maçlarda güzel bir performans sergiledi ki taktir ettim. Burak zaten bencildi hala da bencil bir tavır sergiliyor ve seneye de Galatasaray'ın 5-0 alacağı maçı 1-0 alması Burak oldukça büyük bir ihtimal. Drogba'ya gelicek olursak ben Chelsea'den bu yana beğenip de taptığım isimlerden birinin Türkiye'de olmasından çok memnunum. Gerçekten 45'ine kadar ortalığı sallayacak bir oyuncu. Oyuncuların performansları ortada. Bütün sezon herkes izledi. Gelip de burda bi 3'lü ile diğer bir 3'lüyü kıyaslamak son derece mantıksızca. Konu başlığında "Emanuel Emenike Fenerbahçe'de!" yazıyor, "Galatasaray - Fenerbahçe 3'lüsünü kıyaslama!" yazmıyor.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Emenike Cardozo'ya göre bizim sistemimize daha çok uyuyor hemde daha genç her ne kadar Cardozo'da aklımız kalmış olsada Emenike bu takıma yararlı olacaktır.
kesinlikle bende bunu savunuyorum
cardozo dan çok gelmesi taraftarıyım.
hoş geldin emo başgan :mrgreen:
sow ile yardıymaya devam.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Herkes paraya takmış da gayet düzgün bir transfer olduğunu anlayamamış. Biri transfer anlayışından bahsetmiş biri gene her zaman ki gibi kışkırtıcı laf ile Emenike, Sow ve Webo'yu, Burak, Drogba ve Sneijder ile karşılaştırmış. Biri de gelmiş Cardozo demiş.

Öncelikle transferin ne kadar güzel olduğuna gelirsek adam Cardozo'ya oranla daha genç ve hızlı. Fenerbahçe'nin bu sene ki oyun stiline uyacak oyuncu Emenike idi ve doğru transfer oldu. Cardozo ağır kalıcak bir oyuncu olduğundan, Salzburg ilk maçından beri inşallah Emenike gelir de Cardozo gelmem demiştim. Bu sebepten dolayı isterlerse fiyata bakıp gülsünler, isterlerse bu yorumumdan dolayı taşa tutsunlar ama burda Fenerbahçe'yi daha iyi bir konuma getirecek bir transfer olduğu sürece isterlerse 20 milyon versinler gene de tebrik ederim.

Gelelim o kıyaslamayı yapan sivri zekalı arkadaşa. Sneijder tırt çıktığı ortada, adam zaten kadro dışı kalmıştı Galatasaray aldı ve hala da tırt olmaya devam ediyor. He Real Madrid maçı olsun bazı maçlarda güzel bir performans sergiledi ki taktir ettim. Burak zaten bencildi hala da bencil bir tavır sergiliyor ve seneye de Galatasaray'ın 5-0 alacağı maçı 1-0 alması Burak oldukça büyük bir ihtimal. Drogba'ya gelicek olursak ben Chelsea'den bu yana beğenip de taptığım isimlerden birinin Türkiye'de olmasından çok memnunum. Gerçekten 45'ine kadar ortalığı sallayacak bir oyuncu. Oyuncuların performansları ortada. Bütün sezon herkes izledi. Gelip de burda bi 3'lü ile diğer bir 3'lüyü kıyaslamak son derece mantıksızca. Konu başlığında "Emanuel Emenike Fenerbahçe'de!" yazıyor, "Galatasaray - Fenerbahçe 3'lüsünü kıyaslama!" yazmıyor.

Sneijder tırt :D

Amacın konuyu toparlamak mı provoke etmek mi belli değil.. Toparlamak olsa gelip sende o sivri zekalılar gibi sivri zekanı kullanıp rakip takımın oyuncularının performans değerlendirmesini Emenike'nin transfer konusu altında yapmazdın. Yok yok bence sen bu konuyu asıl sen provoke ediyorsun..

Bu arada Emenike Fenerbahçe'ye hayırlı olsun..

slaves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[video=youtube;A82C7Xlssvo]http://www.youtube.com/watch?v=A82C7Xlssvo[/video]

keremyilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sneijder tırt :D

Amacın konuyu toparlamak mı provoke etmek mi belli değil.. Toparlamak olsa gelip sende o sivri zekalılar gibi sivri zekanı kullanıp rakip takımın oyuncularının performans değerlendirmesini Emenike'nin transfer konusu altında yapmazdın. Yok yok bence sen bu konuyu asıl sen provoke ediyorsun..

Bu arada Emenike Fenerbahçe'ye hayırlı olsun..

Sneijder'in tırt olduğunu, gözü gören herkes anlamıştır. Hatta yanlış hatırlamıyorsam 1-2 hafta önce transferi konusunda bir kaç haber vardı. Eğer ki bulabilirsem link bırakırım. Senin söylemenin üstüne ben her türlü futbolcu değerlendirmesi yaparım. Eğer ki sen bir kıyaslama yapıyorsan cevabını alırsın fakat en son cümlende olduğu gibi sadece ve sadece "Bu arada Emenike Fenerbahçe'ye hayırlı olsun.." yazmış olsaydın hiç bir şekil de böyle bir tepki ve laf ile karşılaşmazdın. Netice de ortada bir laf dalaşı var ve Bayram'da laf dalaşı ile dargınlık, kavga, dövüş olmaz. Provoke ettiğim birşey varsa affola ama göz var nizam var demek isterim sadece :)