Can_AKA_

SDN
SDN
3 Aralık 2021
119
2
71
28
27
1.jpg


Elite World Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği (YAPDER) tarafından bu yıl 15'incisi düzenlenen "Kent ve Yaşam Ödülleri"nde konaklama dalında başarı ödülüne layık görüldü.

"Daha Yaşanabilir Kentler ve Mutlu İnsanlar" sloganıyla düzenlenen törende, iş dünyası temsilcileri, sivil toplum liderleri, yerel yönetimler, sanatçılar ve akademisyenler başarılarından dolayı ödüllendirildi. Elik Bezaroğlu'nun ödülü, şehrin yaşam kalitesini artırmaya yönelik yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı takdir edildi.

Jüri, Elik Bezaroğlu'nun konaklama sektöründe 50 yıla yaklaşan deneyimini yatırımcılarla paylaşarak yeni fırsatlar yarattığını vurguladı. Elite World Hotels & Resorts'un yeni franchise yönetim modeliyle Samsun ve Van'da hizmete sunduğu otellerin de turizmi Anadolu'ya açma yönündeki önemli bir adım olduğu belirtildi.

Emel Elik Bezaroğlu, YAPDER Başkanı gazeteci Celal Toprak’ın elinde ödülünü alırken Jüri kendi alanında Oscar olarak bilinen ödülün gerekçesinde şu tespiti yaptı:
“Konaklama zincirlerinin öncüsü oldunuz. 50 yıla yaklaşan konaklama sektöründeki deneyiminizi yatırımcılarla paylaşma stratejisi istikametinde çalışmalarınızı sürdürdünüz ve yatırımcılara yeni fırsatlar sundunuz. Elite World Hotels & Resorts olarak Yeni stratejiniz doğrultusunda, franchise yönetim modeli ile ilkini Samsun’da, ikincisini ise Van’da hizmete sundunuz. Turizmi Anadolu’ya açtınız ve bu çalışmalarınız jürinin dikkatini çekti. Jüri size “Konaklamada Başarı” ödülüne layık gördü. Başarılarınızın devamını dileriz.”
 
Üst