?Eggman?
Asistan
Bazı kullanıcılarda gri dikdörtgenin içinde "Emektar" yazıyor. Yani foruma bir daha girememek için kendi istekleriyle mi bırakmışlar yoksa geri dönebilirler mi? Yoksa forumu bırakmakla alakası yok mu?
Forumu bırakmakla alakası yok. Eskiden moderatör olan kişiler.Bazı kullanıcılarda gri dikdörtgenin içinde "Emektar" yazıyor. Yani foruma bir daha girememek için kendi istekleriyle mi bırakmışlar yoksa geri dönebilirler mi? Yoksa forumu bırakmakla alakası yok mu?
Heee.... Tamam teşekkrüler....Eskiden Moderatör olan kişiler.
Teşekkürler.Forumu bırakmakla alakası yok. Eskiden moderatör olan kişiler.
Eskiden sadece Süper Moderatörlere veriliyordu bu tag, yanlış hatırlamıyorsam öyleydi. Sonra bunu Moderatör (yeşil tag) olanlara da verdiler. Bir süre görevde kalan moderatörlere verilen tag.
Bu bağlamda kimin geçmişte yönetim kadrosunda olduğunu görebiliriz. Diğer üyelerden farkı yok, ödül olarak veriliyor gibi düşünebilirsin.
Benim aklımda şu soru var: @TRTURKEYTR neden emektar değil?
@Rchive, Yönetimle bir problem yaşamış olabilir.
Emin olmadığım için ihtimal vermiştim. Bir ara öyle bir duyum almıştım da.Yönetimle bir problem yaşanmadı. Sadece Emektar tagı minimum belli bir süre altındaki görevi bırakan moderatörlere verilmiyor.
Neye göre veriliyor?Sadece Emektar tagı minimum belli bir süre altındaki görevi bırakan moderatörlere verilmiyor.
6-7 ay görev alan moderatörlere veriliyor sanırsam.Neye göre veriliyor?
Kaynak?6-7 ay görev alan moderatörlere veriliyor sanırsam.
"sanırsam." Minimum süre bence öyledir.Kaynak?
https://forum.shiftdelete.net/uyeler/by-efsane.52555/
Neden cezalı? Merak ettim.
Furkan'ın bilgisayarında zararlı bulunmadı. Yönetim de hesabına tekrar sızılmasını istemediğinden dolayı Furkan ile konuşmuştur diye tahmin ediyorum.By efsanenin durumu tamamen farklı.