Elveda Winamp!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByEGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SSD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Klasik arayüzü bana da eskileri hatırlattı bir an.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
WMP dururken ne Winampı yav ama yinede özlettirir kendini

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Opera daha 2 gün önce yeni sürümü çıkardı :D ayrıca opera 17 sürümü ile kanımca firefoxu akıllardan sildirecek bir tarayıcı olmuştur. diğer söylediklerin için sonuna kadar katılırım :)

Opera güncel değil demiyorum. Düşüş içerisinde diyorum. Özellik olarak bir düşüş değil, gözden düşüşten bahsediyorum. Umarım doğru ifade edebilmişimdir :D

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
ey cemaat rahmetliyi nasıl bilirdiniz:mrgreen:

:D ölmedi yüreğimizde yaşıyor.

allindirmp_4.gif

rip-winamp-800x536.jpg

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
yav kime ne zararı vardi ki kaldırdılar ben şahsen onu kullanmıyorum ancak yılların programı winamp'dan çok daha berbatları var eski bilgisayarda hep o vardı :(

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
önce icq bıraktı bizi sonra msn şimdi winzip ve winamp. Gençliğimizin, çocukluğumuzun olmazsa olmazı her formattan sonra bilgisayar dergileriyle verilen program cdlerden ilk kurulan programlar. susun ulan ağlatacaksınız beni :crying:

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
önce icq bıraktı bizi sonra msn şimdi winzip ve winamp. Gençliğimizin, çocukluğumuzun olmazsa olmazı her formattan sonra bilgisayar dergileriyle verilen program cdlerden ilk kurulan programlar. susun ulan ağlatacaksınız beni :crying:

Nisan ayında sıra Windows XP ve Office 2003'te.

stttntnzn

Asistan
Reaksiyon puanı
2
sadece ses dosyalarını çal dememe rağmen inatla mp4 videoları da açmaya uğraşınca çileden çıkartan program. yine de başımızın tacı, formattan sonra ilk kurduklarımdan birisi. kullanmaya da devam ederim. aimp beğenmedim ben, ekranında çok fazla gereksiz yazı var. winamp iyidir candır :clover: son bi sürüm çıkarıp bıraksalar da yedeklesek :yes: yeni nesil kıymetini bilmez :hammer:

Freude

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ram tüketiminden dolayı uzun zaman önce bırakmıştım. Aimp3 sağolsun.bırakmama yardımcı olanlardan.Ram tüketimine çare bulsaydı hâla kullanıyor olurdum ve şuan üzülürdüm.Ama malesef.Genç yazılımlara bıraktı önünü Winamp.Hadi bakalım.

shrbzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Unknown artist sayende unlu oldu. Simdi nasil dinleriz onu. :(

mehmetfurkan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hala kullanırım. Kendileri arayüzünü modernleştirmeselerde ben kendimce birşeyler indirip yama yaparım. Msnden sonra ayakta kalamadı. Msn'de dinlediğim müzikleri göstermek için canım çıkmıştı.. Velhasıl
Koca çınar devrilir dalları gözüme girer.. (:
uslqv.jpg

esatceza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Son nefesinde yanındayım winamp indirip 1 ay kullanıcam.(VLC kullanıodum)

lauset

Doçent
Reaksiyon puanı
2
xp zamanında bilgisayarı formatladıkdan sonra ilk yüklediğim favori programlarımın arasındaydı.

xlc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hemen indirdim siteden lite versiyonunu şayet ben eski versiyonu daha çok seviyordum yinede içim hafiften burkuldu ergenlik yıllarında çok dinledik winamp ile müzik :)

s3rh47

Asistan
Reaksiyon puanı
22
üzüyor gercekten , neden üzülüyoruz anlamiyoruz.. Ayriligin herseyi kötüymüs. Sadece canli degil :D

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Niye bu kadar uzuldunuz anlamadim kullanimdan kalkmiyorki herhangi bir siteden son surumunu bukdugunuz taktirde sorunsuzca kullanirsiniz surumde hata felan goremedim ne zamandir kullaniyorum

nrtszr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
eskiden ne çok kullanırdık.
Bitmesi bir yıldızın daha kaymasına benzemiş

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
artık bilgisayarda playerla müzik dinleme devri kapanıyor, insanlar ya internetten çeşitli servislerle dinlemeyi tercih ediyor yada mobil cihazlarla yolda dinliyorlar. Herşey bi kenara evde pcde müzik dinlenecekse aimp var, ayrıca aimp winampı bitirmedi winamp gereksiz özelliklerle hantallaşarak kendini bitirdi bir başka örnekte nero verilebilir.

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Şimdi bir kez daha düşündüm de.
Üzüldük hepimiz tabi ama.
Zaten birkaç yıldır AIMP kullanıyordum.
AIMP olmasaydı Winamp yerine hangi programı kullanacaktık harbiden ?
Foobar2000 mi, höh.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
2 - 3 yıl kadar kullandım. Tabi o zamanlar net yoktu. Başkasından indirip indirip kopyalardım PC' ye. Kotalı net bağlatınca AIMP' i keşfettim ve Winamp' ı bıraktım. Sınırsız net kullanmaya başlayınca player devri benim için tamamen kapandı. Şu an tüm müzikleri online olarak dinliyorum.

He Winamp' ın en sevdiğim özelliği de o CVS' nin (müzik çalmaya başlayınca bir pencere içinde dönen rengarenk desenler) içinde kendi adımı filan yazıp müziği öyle dinlemekti :D