Elvan Dalton

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan @DN@N
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

@DN@N

Doçent
Reaksiyon puanı
5
[video=youtube;IsQpsX5fa1w]http://www.youtube.com/watch?v=IsQpsX5fa1w[/video]

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bunları görünce aklıma namık geliyor..Daha dün gördüm ankarayda, içmiş saçları 3 numara yapmış, yanında bir tane sazcı geziyor..Kendini tanıyanlarada küfür ediyordu:wassat:

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ankara....Başkent olup da bu kadar yöresel kalabilmeyi başarmış tek şehir.

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yöreselliğimizin bu videodakiler gibi olduğunu sanmıyorum..

sakagibi09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Danslar yöresel müziklere ayrı bi tat verio , videolarda da o dansların görselliğini daha da artıracak güzel bayanlar oynuyor haliyle :D Şu müzikte 4 tane pala bıyıklı abi oynasa bu kadar zevkle izlermiydik mesela :)

Reaksiyon puanı
189
Ankara'nın pavyonları bunlar, hiç yöresel oyun havasıdır falandır filandır diye bakmayın olaya içerde neler dönüyo neler...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ya yöresel dediysek pavyona yöresel demedik:)Ankara haası ve ankara oyununu görünce aklıma geldi.:)

by_erdal21

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ankara kadınlarının böyle oynayacağını sanmıyorum.Kolbastı denilen olay bu mu?Uyduruk bi dans mıdır yoksa gerçekten yöresel midir?Askerde bunların vcd lerini izlenirdi.Yöre özlemi ile izlediklerini sanmıyorum :(

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ankara.... Zırhlı Birlikler Eğitim Tümeni Etimesgut... Yarım kalmış şehir... Soğuk ve minnetsiz esnaf... hiç sevmemiştim ankarayı.

by_erdal21

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ankara.... Zırhlı Birlikler Eğitim Tümeni Etimesgut... Yarım kalmış şehir... Soğuk ve minnetsiz esnaf... hiç sevmemiştim ankarayı.

Arkadaşım genelde askerlik yapılan yerler sevilmez.Hele acemi birliği yaptığın yer.Erzincan da benim için öyleydi.Soğuk ve minnetsiz esnaf :)

@DN@N

Doçent
Reaksiyon puanı
5
yuh bu konuyu açtığıma inanamıyom :D

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
açılın kızlar salacam koprayı..:D:D

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
benim adım elvan dalton, adamlar bunlarla eğleniyor ya

sakagibi09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ankara kadınlarının böyle oynayacağını sanmıyorum.Kolbastı denilen olay bu mu?Uyduruk bi dans mıdır yoksa gerçekten yöresel midir?Askerde bunların vcd lerini izlenirdi.Yöre özlemi ile izlediklerini sanmıyorum :(

kolbastı ankaranın oyunu değilki dostum . Benim bildiğim kolbastı karadenize özgü bi dans . yamuluyosam düzeltsinler :innocent:

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
aynen katılıyorum, o tipleride çok ii biliyorum, zaten ankarada iki farklı gece hayatı var, bi nenehatun-ümitköy bide tandoğandan ilerisi :D

RosenRood65

Doçent
Reaksiyon puanı
0
tey tey ahey ahey tulilililillili :D
adam eglence icin video koymus hemen elestiriyorsunuz izleyin keyif alın biraz yahu

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Gülmek için izlenir sadece..:D

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
[video=youtube;fWv1ZSRQIpg]http://www.youtube.com/watch?v=fWv1ZSRQIpg[/video]

Haydee gençler oturmayamı geldik :D

sözlere bak :D bu aralar radyoların konusu oldu bu şarkı :)

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Şimdi bu adamın adı Elvan Dalton mu Elvan Daldon mu? üstte farklı altta farklı yazıyor.

BzGrC.jpg

Açın kızlar arayı salıyorum kobrayı:lol:

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bu içerik gençlerin ve çocukların bu siteye üye olması nedeniyle onlarda oluşturacak zihinsel özürlülüğe yol açabileceği icin GaMeRR119 Trfdan engellenmiştir :)

TamerSAY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Sen minnetsiz - vicdansız esnaf görmemişsin arkadaşım. Ülkemizdeki hiçbir ili kötülemek istemem ama son yılların en minnetsiz - vicdansızı Karabük'tür. Tüm il olarak hemde. Her maçta öğrenciler olarak pankartlar ile belirtildi. Kimse sesimizi duymadı. Basit bir örnek: Ben Ankara Gölbaşında oturuyorum. 2 adet üniversite var (isterseniz araştırın) ev kiraları 400-450(max). Karabük? 800den başlar. Daha çok örnek verebilirim.
Konuya genel olarak bakacak olursak. Akşam Gölbaşında Mustafa Ceceli konseri vardı herkes hoplayıp zıpladı. Ceceli arada 1 adet Ankara havası çaldığı zaman herkes oyun havası pozisyonunu alıp başladı.Ne yaparsa yapsın ne olursa olsun Ankara insanı eğlence anlamında değişmez değişmemeli de(cebeci vs pavyonları hariç tutarsak)...