Elvada SDN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 7/24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Arkadaslar burda sizlerle güzel vakitler geçirdim...

Hep beraber güldük

Hep beraber hüzünlendik

Ama artık ayrılmak istiyorum..(İznim olmadan mesajımın silinmesine hiç katlanamam)

Elimden geldiği kadar bende her konuda yardımcı olmaya calıstım,menfaat göstermeksizin..

Benim herkeze hakkım helali hoş olsun (L)

Kendinize cok iyi bakın,allahaısmarladık...

Not 1: Bu Son Mesajdan Sonra Adminlerimin Hesabımı Kapatmalarını Rica Ediyorum !!!

Not 2: Verdigim Online Msn Destek Hattım Kapatılmıstır.

İyilik yap ehli olanada,olmayanada ehline isabet ederse yerini bulur.Etmezse ehli sen olursun. (Hz.Muhammed)

HOSCAKALIN...

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Moderatörlerin izin alıp mesaj silme gibi bir alışkanlıkları yok. Haklıysan, hakkını araman için gerekli olan yollar da mevcut.

Moderatörlerden şikayetçiysen, global moderatöre bildirebilirdin.

Global moderatörlerden şikayetçiysen bana bildirebilirdin.

Benden şikayetçiysen, babama şikayet edebilirsin ama babam mail kullanmıyor :) bi de beni pek sever. (:

öhöm.. |) neyse |)

hesabını süresiz kapatıyorum ve bunun dönüşü de yok maalesef. Hele hele elveda diye bir başlık açtıktan sonra.

katılımın için teşekkürler.

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
güle güle :)

bide troy, golbal değil global chimera ve pesimist e ayıp oluyor :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
yaw özel mesaj diye bişe var. sen beni ne rezil edion herkeşe.

zeytinn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yaprak dökümümü var yahu :S

arkadaslar artık peynirrde aramızda olamicak kötü haberi ben vermek istedim :(

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
12
güle güle bana çok faydaları dokundu arkadşın ne sorsam yardımcı olmak için elindengeleni yapıyordu herşey için teşekkürler online yardım... emin ol gitmene çok üzüldüm..

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
1
online destek keşke gitmeseydin gerçekten üzüldüm ve yardımların içinde teşekkürler

bu arada uçuşan üyelerdede gördüm son kişi neden ayrıldı onuda merak ettimde neyse

bu arada Troy babanın mail adresini versene :D :D :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
401
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan...

kervancibasi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Moderatörlerin izin alıp mesaj silme gibi bir alışkanlıkları yok. Haklıysan, hakkını araman için gerekli olan yollar da mevcut.

Moderatörlerden şikayetçiysen, global moderatöre bildirebilirdin.

Global moderatörlerden şikayetçiysen bana bildirebilirdin.

Benden şikayetçiysen, babama şikayet edebilirsin ama babam mail kullanmıyor :) bi de beni pek sever. (:

öhöm.. |) neyse |)

hesabını süresiz kapatıyorum ve bunun dönüşü de yok maalesef. Hele hele elveda diye bir başlık açtıktan sonra.

katılımın için teşekkürler.]

gibi bir cevabı gördükten sonra bende ayrılmak istiyorum(hele hele online destek gibi bir arkadaşa atfen yazılmış bu cevap ) bu ne vefasızlık anlamış değilim lutfen benide silermisin sayın troy babanın mail adresinede gerek yok şikayetçi değilim
kimseden.

herkes haddini bilmeli benceeeeee

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar ortada büyük yanlış anlaşılmalar var keşke online destek sebebinide yazsaydı buraya ben duyunca üzüldüm aslında bence boşuna gitmiş

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
online dostum.Bi tane 10 yasında cocugun(Talha Ertunc) bilinçsizce ve dengesizce yaptıgı davranıslar yuzunden sen neden terkediyosun siteyi.Şikayet edebılırsın.Bence yaptıgın yanlıs.Haksızlıga kesınlıkle katlanamam.Sonuna kadar hakkımı ararım.Hakkın yendıgı halde gitmen ters oldu.Geri gelıp sana haksızlık edenlerı yollayabılırsın !!!

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
401
oBsCuR HoMmE dedi ki:
online dostum.Bi tane 10 yasında cocugun(Talha Ertunc) bilinçsizce ve dengesizce yaptıgı davranıslar yuzunden sen neden terkediyosun siteyi.Şikayet edebılırsın.Bence yaptıgın yanlıs.Haksızlıga kesınlıkle katlanamam.Sonuna kadar hakkımı ararım.Hakkın yendıgı halde gitmen ters oldu.Geri gelıp sana haksızlık edenlerı yollayabılırsın !!!
eğer sebep buysa ortada gerçekten bir haksızlık söz konusu ismi geçen şahıs zaten bugün en büyük hediyeyi aldı, hoş duramayıp kendisine yeni üyelik açmış
bulmanız çok kolay kendini belli edecektir yazılarıyla

mr.meseli

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu duruma üzüldüm cidden eğer yanlış anlaşılma varsa şahısla sorun çözülemiyorsa bir üst mevkide bulunan bir arkadaşla bu sorunu çözebilirdi. Çekip gitmek çözüm değil... Sdn'de yazılan her mesaj ne olursa olsun silinmiyor diye biliyorum, arkadaşımızın yaşına verip sorununu çözmek üzere mod arkadaşlara pm atabilirdin.. Her ne kadar muahbbetimiz olmasa da gitmeni istemezdim...

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
1
oBsCuR HoMmE dedi ki:
ben konuştum yeterince bilgisi olmadığından çıkmış öğrenince o da üzüldü. hani mod falan görünce demekki daha büyük düşünmüş yani deminde dediğim gibi çok yanlış anlaşılmalar var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...