- Reaksiyon puanı
- 1,778
Napıyor bu adam ay ????Tövbe tövbe.
Twitter'a saplantılı bu adam ya gerçekten karar verdim buna ?Artık T(w)itter'ı aktif kullanmam için bir sebep var.
"Titter" ne anlama geliyor ki? Cahilim. Sapık bir şey ise özelden yazın. Merak etmeyin yaşımın küçük olduğuna, bizim sınıftakilerin cinselliğinden artık bana her şey normal geliyor.Tövbe tövbe.
Bende pek bilmiyorum titter ne demek ama sanırsam göğüs/(halk tabiri)meme ile alakalı olabilir.Aslında sapıkça bir şey diyemeyiz, sadece cinsel bir şey işte. İstiyorsanız özelden yazayım.
sdn haberlerinde görür gibiyim "Elon Musk Hızını Alamayıp Twitteri Batırdı Sırada Ne Var?"Geçtiğimiz günlerde Twitter'ın logosunu Dogecoin ile değiştiren Elon Musk şimdi de ismini değiştirdi. Twitter'ın yeni ismi "Titter" oldu.
Bu hep zengindi. Bu zaten bozuk gelmiş dünyaya manyak herif ya ??Kendi ismini de değiştirdi. Artık Harry Bōlz.Ekli dosyayı görüntüle 181457
Para insanı bozuyor ya.
Bakınız: Fjord'un isim değiştirme hadisesi
Patron zaten manyaktı ??Patron çıldırdı ?
Babası bu Musk'a kapının önünden geçen sütçü kadar Gerizekalı diyor.Bu hep zengindi. Bu zaten bozuk gelmiş dünyaya manyak herif ya ??
Anası babası eski karısı kendisi maşallah hepsi birbirinden manyak ?Babası bu Musk'a kapının önünden geçen sütçü kadar Gerizekalı diyor.
Bir kişi konudan sapıyor. Sonra herkes ona cevap veriyor ve böyle bir döngü oluyor.Ya lütfen konudan sapmayın. Yahu neden benim açtığım başlıkla yorumlar alakasız oluyor bilerek mi yapıyosunuz????
Tam geyik çevirmelik konular açıyorsunuz da ondan.Ya lütfen konudan sapmayın. Yahu neden benim açtığım başlıkla yorumlar alakasız oluyor bilerek mi yapıyosunuz????
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anası babası eski karısı kendisi maşallah hepsi birbirinden manyak ?
Hep benim başlıklarımda böyle oluyor.. Kulübe hoşgeldin ?Bir kişi konudan sapıyor. Sonra herkes ona cevap veriyor ve böyle bir döngü oluyor.
Geyik çevirelim diye açıyorum dedigin gibi.. Sapıtalım diye degil ?Tam geyik çevirmelik konular açıyorsunuz da ondan.
Hoşbuldum ben Eren. Göbek adım Stephen ?. Ama yaş 12. Bak gene konudan saptım?.Hep benim başlıklarımda böyle oluyor.. Kulübe hoşgeldin ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim adım da cafer boyum 1.10 ???Hoşbuldum ben Eren. Göbek adım Stephen ?. Ama yaş 12. Bak gene konudan saptım?.
İnanırım ?Benim adım da cafer boyum 1.10 ???
Merhaba Sedef Cafer. Nasılsınız bugün ?.Benim adım da cafer boyum 1.10 ???
Senden herşey beklenir gibi söyledin ???İnanırım ?
Yok yaa ağırbaşlı kızsın işte ???Senden herşey beklenir gibi söyledin ???
Nereden biliyosun ???Yok yaa ağırbaşlı kızsın işte ???
Biraz çılgın olabilirsin ??Nereden biliyosun ???
Hiç bilmiyorsun emin ol ??Biraz çılgın olabilirsin ??
Haber mi?İlginç.