Eljif Elmas 7 Ağustos'da Sahada!

Bu konuyu okuyanlar

Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
Fenerbahçe büyük umutlarla transfer ettiği ancak 18 yaşından küçük olması nedeniyle henüz profesyonel sözleşme imzalatamadığı Eljif Elmas, Cagliari ile oynayacağı hazırlık maçının kadrosunda olacak.


elif_elmas_34535.jpg


Fenerbahçe büyük umutlarla transfer ettiği ancak 18 yaşından küçük olması nedeniyle henüz profesyonel sözleşme imzalatamadığı Eljif Elmas, Sarı-Lacivertli takımdaki ilk hazırlık maçına çıkıyor. Sporx’in haberine göre; Fenerbahçe’nin Cagliari ile 7 Ağustos Pazartesi günü oynayacağı hazırlık maçının kadrosunda yer verilecek olan Eljif Elmas, büyük bir sürpriz olmazsa teknik direktör Aykut Kocaman tarafından sahaya sürülecek.


FIFA’DAN İZİN BEKLENİYOR

Yoğun uğraşları sonrası ailesiyle birlikte İstanbul’a getirilen 17’lik genç yetenek konusunda FIFA’ya başvuran Sarı-Lacivertliler, gerekli iznin alınması halinde Makedon asıllı oyuncuyla resmi sözleşme imzalayacak. Kanarya, 24 Eylül’de 18 yaşına girecek olan ve bu tarihten önce profesyonel sözleşmeye belli şartlar dışında imza atamayan Eljif’i, FIFA’dan çıkacak olumlu sonuca göre A takımda oynatmayı planlıyor.



Avrupa’nın önemli takımlarının da transfer listesinde olan Eljif için en ciddi talibinin Arsenal olduğu biliniyordu. Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, Eljif’in 50 milyon euroluk bir bonservis bedelinde bir potansiyele sahip olduğunu dile getirmişti.

Fenerbahçe’nin genç yıldız aday Eljif Elmas görücüye çıkıyor
 
Üst