Elite Sim Yuvası Sorunu

Selcuko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar ,
Öncelikle elite telefonumdan cok mutlu oldugumu soylemek isterim (cok resmi konusuyorum :D)
Telefonumun sim yuvasını (hani şu iphonelar gibi olan yer varya he işte o) çıkarıp baska hat takarken ters taktıgım için (çok marifetliyim nasıl becerdiysem) içindekiler kırıldı (adamlar sim yuvasını zar zor çıkardılar bide) . İlk başta normal şeklinde takıyodum öyle girmedi "acaba yanlıs hatırlıyorumdur" diyerek ters taktım az ittirmeyle girdi yuvaya :hammer:.Telefoncu "içindekiler kırılmış sim okumuyor" dedi.Bende sordum "ne kadara yaparlar?" diye başka bi adama "150tlden asagı yapmazlar" dedi. Başka bir adam 100tlden aşagı yapmazlar dedi ve benim kafam karıştı :confused1:.Neden bu kadar pahalı oldugunu sordum adamlar "hem parça sıkıntısı var sonucta yeni çıktı hemde sim yuvası anakartla birleşik oldugundan işçilik parası" dediler.Bende burdaki benden daha iyi bilen abilerime ablalarıma soruyorum. (Bu arada 14 yaşındayım yani baba parası/ana parası) böyle bir durumda servis benden ne kadar ister (bu arada telefonu bugun servise verdim) bide kaç güne gelir tahmininizce?

Konuyla alakası yok ama : Eliteyi gerçekten öneririm çok güzel telefon 2500mAh yetersiz demeyin ben kullanıyorum şarjı baya iyi gidiyor.Muhteşem telefon

Selcuko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tahmini olarak da olsa söyleyin lütfen

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Ayni olay babamin basinada gelmisti onda p6 vardi ve garantiye gönderdik ücretsiz tamir edip bize yolladilar burda önemli olan kullanici hatasi dememeleri eger kullanici hatasi derlerse 50-100 tl civari bir ucret isteyebilirler.

Selcuko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Liquido kardeşim daha yeni kuzenimin t40i garantiden geldi şarj kablosu tam algilamiyordu onlarda telefonu değişik şekillere sokarak şarj ediyordu ve yeni şarj aleti aldığında temassizlik oluşmuştu garantiye verdiler ve dun geldi bedavaya yapmışlar ben kesinlikle kullanıcı hatası derler diye düşünüyodum

Selcuko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kocaman1231 gelmezse telpayi soyariz :D

Selcuko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu arada elite ilgili sorularınızı bana sorabilirsiniz merak ettiğiniz varsa

berklann

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Samsungda sim yuvasındaki hasar kullanıcı hatası olarak işlem görüyordu. Yeni bir telefonsa servis dışında yaptırmamanı öneririm.

Selcuko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
16Haziranda aldım ve samsunglarin arka kapağı açılıyor yani benimkinden farkli bir sim yuvası var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar bende de elite var sim aparatin da sorun var devamli sifre istiyor o aparati satan bir yer var mi