Elini Yüzüğe Yaktırdım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan buraqq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ders fizik, baktım arkadaşların elinde yüzük var, benim elimde de çakmak var. Yüzük ile ateşin muhteşem bir ikili olacağını düşündüm. Sıranın üzerine demir yüzüğü koyup bir güzel çakmakla ısıttım.

Kalemle kağıdın üzerine ittim, kağıdın üzerinde duruyordu yüzük. Kağıdın üzerinden de yüzüğü yere attım ve bir kaç arkadaştan almasını rica ettim. Alan attı alan attı... :D Sonra aldım yüzüğü tekrar ısıttım ve görmeyen arkadaşlara yapmaya karar verdim. Yine ısıttım yine kağıdın üzerine koydum yine yere attım ve almalarını rica ettim. Aldılar bir güzel :D

Sonrasında can gardaşım Ezgi'den rica ettim aynı şeyi, Ezgi o hassas o güzel ellerini yüzüğe doğru götürdü yüzüğü tuttu epey bi kaldırdı, sonrasında elinin yandığını hissetti ve ufak bir çığlık atarak yüzüğü fırlattı. Sonrasında da tabi lavaboya filan gitti elini suya tuttu galiba, sınıfa gelince de işaret ve baş parmağını ayrı ayrı pet şişedeki suya soktu :D

Valla hiç ona bir şey demeye yüzüm yoktu ben de bir sayfanın yarısını dolduran edebiyat not kağıdının diğer boş yarısını yırttım ne kadar pişman olduğumu, ondan önce başkalarının da o yüzüğü aldığını ama hiç birinin onun eli gibi olmadığını, böyle bir şey olacağını hiç tahmin etmediğimi ve etsem ya da ihtimal versem asla yapmayacağımı söyledim. Sınıfın kokoşu Hatice'den parfüm istedim(Hatice'yi de seviyoruz) ve o parfümden 1-2 kağıda tıslatıp Ezgi'ye yolladım :D

Mektubun sonuna da "affediyorsan elma, affetmiyorsan hıyar, düşüneceksen karpuz de" diye yazdım :D

Teneffüste bana birer "Baharatlı Krispi, Alpella Beyaz" ısmarlattı. Yancılar da bir PopKek, bir maden suyu aldırttı. Teneffüste koridorda giderken önüne kimsenin takılmaması için yolunu açtım, hidrolikli çıkış kapısını tuttum. Ondan sonra haala karpuz diyor bana :D Gerçekten çook pişmanım. Bunları da göz önünde bulundurmanızı rica ederekten şimdi de sizlere soruyorum elma mı hıyar mı karpuz mu :D

SeveralPsycho

Asistan
Reaksiyon puanı
6
ben olsam daha beterini yapardım ama bi kız olsaydım sadece nys sn slksn glb .s.s.s derdim :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Isırılmış elma isterse o zaman yandın.:mrgreen:

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Düşünsene parmağına takıyor ve çıkartamıyor yüzüğü. Canı çok yanıyor ama yüzük yine çıkmıyor ne yaparsın ?

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
hıyarın önde gideni

Teessüf ederim. Hıyar yeterdi.

Isırılmış elma isterse o zaman yandın.:mrgreen:

Babası alsın ya :D

Düşünsene parmağına takıyor ve çıkartamıyor yüzüğü. Canı çok yanıyor ama yüzük yine çıkmıyor ne yaparsın ?

Yerdeki yüzüğü verir misin dediğimde o yüzüğü alıp sıcak olduğunu hissetmeden saliseler içinde yüzüğü parmağına takacak birini tanımıyorum :D Hem o hızla takan o hızla da çıkartabilir :D

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
birşey yapmadığına dua et derim :D

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Teessüf ederim. Hıyar yeterdi.

Babası alsın ya :D

Yerdeki yüzüğü verir misin dediğimde o yüzüğü alıp sıcak olduğunu hissetmeden saliseler içinde yüzüğü parmağına takacak birini tanımıyorum :D Hem o hızla takan o hızla da çıkartabilir :D

Ya çıkartamazsa ?

Şimdi sen beni yorma, elim havada, getir yüzünü bir sağa bir sola çarp tamam :D

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Kızı al alışverişe çık anca elma der:D

kanalistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yalnız abi düşünsene o sıcak yüzüğü eline takacak, sonra sıcaktan genleşen yüzük soğuyup parmağında kalacak. Etrafta bağırıp koşturacak, Muhteşem olur lan:d

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6

Ben de hıyar :)

Kızı al alışverişe çık anca elma der:D

Elma dedi ya :D

Yalnız abi düşünsene o sıcak yüzüğü eline takacak, sonra sıcaktan genleşen yüzük soğuyup parmağında kalacak. Etrafta bağırıp koşturacak, Muhteşem olur lan:d

Türk Saw :D
Üzgünüm dostum artık yatağa atamazsın.:D
Kardeş gözüyle bakıyorum diyorum yataktan bahsediyorsun. Biliyorum şakasına dedin ama şakası bile kötü böyle şeylerin :)

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Evine dön genç. Bu yol sana göre değil...

Evine dön genç. Bu yol sana göre değil...

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Lise müdürümün tabiriyle "biçimsiz yamuk" :P hıyar hıyar..

elmalisoda

Profesör
Reaksiyon puanı
23
puhahha iyiymiş :D
daha daha ne yaptın?

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
ahahah tam benim kafadansın eğlenmeyi biliyosun helal devam et böyle ama dikkat de et insanlara zarar verme :D

Sheakespeare

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Karpuz devam edin :D ama sorun iyiymiş bende benimkine sorarım bi hata yaptıgımda hıyar mı karpuz mu dıye :D