Elinden çektiğim nedir ELİTE!

bykursad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar discovery, g2, son olarak GMD Elite hepsinde ortak problemler bug, şarj soket problemleri , elite zaten çıldırttı  kullanım esnasında direk kapanmalar canı sıkıldığı zaman 2 3 saat hiç açılmıyor 2 defa garantiye gitti geldi vesaire.... bir arkadaş çözüm yolu önerebilir mi İos'a mı geçelim ya da stabil bir android önerisi ?

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Arkadaşlar discovery, g2, son olarak GMD Elite hepsinde ortak problemler bug, şarj soket problemleri , elite zaten çıldırttı  kullanım esnasında direk kapanmalar canı sıkıldığı zaman 2 3 saat hiç açılmıyor 2 defa garantiye gitti geldi vesaire.... bir arkadaş çözüm yolu önerebilir mi İos'a mı geçelim ya da stabil bir android önerisi ?
paran varsa ve çok sıkıldıysan tabikide iosa geç.Ama stabil androidde alınabilir.Tabi yine 1500 tl vermen gerekiyor sorun yaşamak istemiyorsan.Ben şahsen g2 almayı planlıyorum f/p olarak bana en uyanı o.Hala da istiyorum sen ne gibi sıkıntılar yaşadın ?

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Stabil cihaz istiyorsanız Sony Z ya da iPhone tercih edin.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
kardeşim elite i elinden çıkar sen o telefonu almakla hata yapmışsın yazılımsal bir sürü sorunu olan bir cihaz androide alıştıysan ios a geçmeni tavsiye etmem bütcen maxımum ne kadar ona göre önerelim....

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Zamanında [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] bu telefonu övüyordu G2 den iyi olduğunu söylüyordu.

bykursad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G2 de pek farklı değil yazılımsal problemleri bir türlü bitmiyor gönlümden 5s geçiyor ama bütcem yetmiyor 5 ya da 2. El 5s tavsiye eder misiniz bütcem maksimum 1750