ElifBa (Yerli, uzay temalı oyun)

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
[MENTION=324114]Bal Akademi[/MENTION]: İlk önce bir sitenizi yapsanız fena olmaz. Oyunu denedim güzel ve zevkliymiş.

Bal Akademi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=158420]Lopard38[/MENTION] : Site yapma bilgim pek yok ve şu sıralar boş vaktim olmuyor. Sağol yorumun için :)

Bal Akademi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=158420]Lopard38[/MENTION] Sağol, önemli değil. Fikirlerine her zaman açığım.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Oyunun ismi hakkında ve oyunun içinde geçen Kur-an Kerim harflerini görünce üzüldüm, bunları oyuna katmanızda ki amacınız nedir, söyleyebilir misiniz?

Türkçe oyun yapmak güzel, böyle devam edin, keşke üstte anlattıklarım oyunda olmasaydı. Müslüman olarak rahatsız oldum.

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
[MENTION=32630]hayalci[/MENTION]: Sanırım, arkadaş çocukların eğlenerek öğrenmesini istemiş. Bu da her halde suç olmuş.

Bal Akademi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=32630]hayalci[/MENTION] [MENTION=158420]Lopard38[/MENTION] arkadaşımızın dediği gibi, çocukların Elif Ba harflerini eğlenerek öğrenmelerini sağlamak amaç edinilmiştir. Biz de sizin korumak istediğiniz değerleri korumaktan yanayız, aynı düşüncedeyiz, kardeşiz. Asıl orada Elif Ba harfleri yerine, başka şeyler (prenses, altın vb.) olsaydı kötü olurdu çünkü insanların boş yere vakitleri çalınmış olurdu.

Biz oyun da olsa, insanların boş şeylerle vakitlerini öldürmelerine karşıyız.

Düşünsenize, bu oyun biraz daha gelişse ve harfleri harekeleriyle birlikte öğretse, bu oyunu bitiren gençler Kuran-ı Kerim'i rahatça okuyabilecekler.

Allah(c.c.) kalplerimizi dininde kıldıkça, niyetimiz müsbettir.

Bal Akademi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=32630]hayalci[/MENTION] Sağol, teşekkür ederim :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Yabancı bir herif çıksın playboy karakter modellesin kızları götürdüğün bir oyun yapsın arkaya bol küfürlü amerikan raplerini döşesin alkış alır desteklenir bizim ülkemizde güzel bir proje yapılmaya kalkılsın eleştirilir. Böyle koyun zihniyetler olduğu sürece bu ülke gelişmez. Geri kafalılık kadar salakça bir şey yok. Eleştirmenin de bir adabı var. Eleştirmek iyi ya da kötü şekilde olabilir ama hakaret seviyesinde ise o eleştiren kişinin terbiyesini ahlakını gösterir. Neyse gel gelelim Türkiye'de geliştirilen her projeye destek veririm ben. Ellerinize sağlık. Kimse mükemmel başlamadı bu işlere. Gta 1 ile gta 4 arasında galaksiler kadar fark var. Bu işler böyle şimdi bu seviyede başlar Allah'ın izni ile ileride çok daha gelişmiş bir şekilde karşımıza çıkarsınız. Ellerinize sağlık. Allah yardımcınız olsun. Gereksiz eleştirilere de kulak aldırmayın..

Bal Akademi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=83278]samilcan[/MENTION] Desteğiniz için teşekkür ederim. Gereksiz eleştirilere aldırmıyoruz, problem değil. Yaptığımız ürünü herkese beğendiremeyeceğimizin farkındayız. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
Hayırlı olsun, özelden size bir şey göstereceğim.

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Benim düşünceme göre bu tür çalışmalar dini değerlerimizi güzel kumaşlara sarıp duvara en yükseğe asıp günlük hayatımızı bu değerlerden uzak tutma anlayışından yine aynı saygıyla günlük hayata indirgeme, uygulama olarak görüyorum. Elinize sağlık. Umarım daha da gelişir.

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
Benim düşünceme göre bu tür çalışmalar dini değerlerimizi güzel kumaşlara sarıp duvara en yükseğe asıp günlük hayatımızı bu değerlerden uzak tutma anlayışından yine aynı saygıyla günlük hayata indirgeme, uygulama olarak görüyorum. Elinize sağlık. Umarım daha da gelişir.
Haklısın.

Evet fakat tanıtım çok kısa.

Bal Akademi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@Karargaht , @Lopard38 ve @webrettin teşekkür ederim. Oyunun tanıtımı için daha fazla uğraşmam lazım o yüzden oyunun birkaç görseliyle tanıtım yazısını belirli sitelere göndermeliyim

berinark

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hayırlı olsun. Güzel düşünmüşsünüz.

Bal Akademi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@berinark sağolun, sizin de şöyle yapılsa daha güzel olur dediğiniz fikirleriniz varsa duymak isteriz.

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
Elif Ba Uzayda v1.3 adlı yazılımın Windows versiyonu olmayacak mı?

Özele cevap yazdım bu arada.

Bal Akademi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@Lopard38 Windows versiyonu olacak nasipse. Şu anda host satın alma aşamasındayım. Satın aldıktan sonra Elif Ba ve olursa diğer oyunlarımız o siteden oynanabilecek. Windows versiyonunu bugün akşam müsait vaktim olursa yayınlayayım.

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
@Lopard38 Windows versiyonu olacak nasipse. Şu anda host satın alma aşamasındayım. Satın aldıktan sonra Elif Ba ve olursa diğer oyunlarımız o siteden oynanabilecek. Windows versiyonunu bugün akşam müsait vaktim olursa yayınlayayım.

Tamam o zaman.

BlueTix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Açıkça söylemek gerekirse oyun berbat bırakın bu işleri bu oyun geliştirilsede birşeye benzemez.Ne kadar uğraştınız bilmiyorum ama emeğe saygı.Burada sizi kötülemek değil amacım.Tabiki birşeyler yapmamaktan iyidir ama yaptığınız oyun gerçekten çok alt seviyede bir oyun.

Bal Akademi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=334780]BlueTix[/MENTION] her türlü yorumlarınıza açığız, eleştirmekten çekinmeyin lütfen. Oyunumuzda aslında piyasadaki pek çok popüler oyundan daha fazla kodlama yapıldığını söyleyebilirim, oyunun size kötü gelen kısmının grafiksel eksiklikler olduğunu düşünüyorum.
1- Bu oyun çok daha iyi görsellere ve ses efektlerine sahip olsaydı fikriniz değişir miydi?
2- Oyunun en büyük eksikliklerini söyler misiniz?

Sizin önerilerinize göre oyunu daha iyi hale getirebiliriz.
[MENTION=167111]Loki Rulez[/MENTION] inşaallah geliştirmeye devam edeceğiz. Sağolun