Elektroworld S3 imei

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BRuTaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BRuTaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ARkadaşlar elimde elektroworldden alınma S3 var fakat bunun imei numarası ile Telpa, Genpa, KVK ya girdim imei sorguladım. hiç bişi cıkmadı güvence altındadır diye yoksa bunlar grey telefon mu satıyorlar ? yoksa bu garantili midir ? bi yardımcı olursanız sevinirim. Elimde Faturası falan herşey var birde kaskolu telefon

BRuTaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ordan telefonu görüyor ama garantilidir falan demiyor

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
sen o telefonun garanti kağıtlarını bir oku bence

BRuTaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon paralel ithalat gittim aldığım kişiye verdim 950TLye almıştım alan kişi anlayışlıymış parayı geri verdi telefonu verdim
Bu iki oluyor bana Evkur, Elektroworld falan bunlar yurtdışından kendileri telefon alıp satıyorlar size garantili diye halbuki garantisi şöyle adamlar bozulunca kendi tamir ediyorlar orjinal samsung garantili değil

surfking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben evkurdan almıştım s3 ilk çıktığında öyle bir sorun yaşamadım garantiyi doya doya kullanıyorum :D arka kapak soyuluyordu. servise verdim değiştirmediler kullanıcı kaynaklı dediler :D 2. ye verdim değiştirdiler
telefon otomatikk dock bağlantısı yapıldı diyordu sarj almıyordu :D giriş soketini değiştirmişler .D

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben s3 ilk cıktıgı gün elektro worlden aldım bozuldugunda götürdüm tamir ediyorlar samsung garantiside var ama sorun oldugunda direk samsunga götürüyorum elektro world dekiler bizde yaparız ama uzun sürer diyorlar

BRuTaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben s3 ilk cıktıgı gün elektro worlden aldım bozuldugunda götürdüm tamir ediyorlar samsung garantiside var ama sorun oldugunda direk samsunga götürüyorum elektro world dekiler bizde yaparız ama uzun sürer diyorlar
peki hocam imei yi telpa kvk başarı genpa ya falan yazınca garantilidir falan diyor mu