Elektrikli Süpürge

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Arkadaşlar,

200 lira ya kadar olan elektrik süpürgesi önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkürler.:flowers:

sumeyrademirci

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Önerim arnica bora 5000 olur, eltim'de kullanıyor, kendi evimizde de var gerçekten çok güzel ve zahmetsiz bi makine alırken de çok iyi fiyata almıştım 200 lira vereceğine 50-55 lira daha ver başın ağrımadan kullanırsın.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Su filtreli diyor. 229 TL Bütçenin az üzerinde. İyi midir? kötü müdür? bilemem. Ancak toz torbalı almamak lazım.

115040258-1-fantom_wf_6200_su_filtreli_elektirikli_supurge.jpg

http://www.teknosa.com/urunler/115040258/fantom-wf-6200-su-filtreli-elektirikli-supurge

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Toz torbalı olmasının ne gibi bir sakıncası var?

Toz torbalı makineyi yıllarca kullandık. Tamamen dolmadan da kimsenin torbayı değiştirdiğini sanmıyorum. Süpergelerin çalışma sistemini de göz önüne alırsak önden emdiği tozu motorun içinden yine odaya veriyor (az da olsa) bu da tozu ordan alıp öbür tarafa aktarmak demek. Bana göre sağlık açısından da sakıncalı, özellikle evde solunum rahatsızlığı olan biri var ise.

Su filtreliler ise uçuşan tozların suya yapışması mantığı ile çalıştığı için ve torba olmadığından süpürme sonrasında (ya da en geç 2 süpürme sonrasında) kolayca boşaltılıp hazneleri çeşmenin altında yıkanabildiği için, hem ekonomik (torba maliyeti yok) hem de daha hijyenik.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bunların her çeşidini kullandım.
Su filitreli olanıda içinde biraz suyu beklet koku yapıyor.
Ayrıca su iyi bir filitre elemanı olsa idi,şu an nargile denen cihazın olmaması gerekirdi.(Bunu Dyson'ın sitesinde görmüştüm.Mantıklı geldi açıkcası)
Son sözüm.
Elektrikli torbasız Süpürgede Dyson tektir bence.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar,

200 lira ya kadar olan elektrik süpürgesi önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkürler.:flowers:

aynen arkadaşa katılıyorm arnica Bora serilerine bak , annem kullanıyorm ben almıştm eve oldukça sağlam çekişi ve su filtreli.
(tek eksi yanı sesi fazla çıkarması bana kalırsa eksi yan değil ya neyse)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bunların her çeşidini kullandım.
Su filitreli olanıda içinde biraz suyu beklet koku yapıyor.
Ayrıca su iyi bir filitre elemanı olsa idi,şu an nargile denen cihazın olmaması gerekirdi.(Bunu Dyson'ın sitesinde görmüştüm.Mantıklı geldi açıkcası)
Son sözüm.
Elektrikli torbasız Süpürgede Dyson tektir bence.

abi o zaman suyu bekletmicen :)

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Arnica bora gerçekten ideal bir ürün, 200 TL nin az üstünde bir bütçe ayırırsın ama ayırdığına değer, su filtleri mecburiyetin yok bence, artık süpürge modellerinin neredeyse hepsinde toz torbalık tek kullanımlık yani dolana kadar, hazne dolana kadarda seni baya götürüyor, gidip yeni toz torbası almanda 2-3 lira oda ohooo ne zaman dolarsa artık :D

dana

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Aslında paran olacak dyson marka alacaksın. 1200 lira civarında ama muhteşem bir şey.

Ozgecet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepa filtreli Samsung elektrikli süpürgeler oldukça kullanışlı, hem küçük hem de güçlü bayağı. Tavsiye ederim.

selçux

Asistan
Reaksiyon puanı
0
su filtreli alma önermem ben arnica bora 5000 aldım pişmanım inan daha akşam üstü hanımla tartıştım bu yüzden neden dicek olursan her temizlik yapmadan suyunu doldur hemen sonrasında mutlak temizlemen gerekiyor o pis suya ister istemez temas ediyosun ve çok zahmetli ilk zamanlar sorun yok ama sonradan sıkılmaya başlıyorsun usanıyorsun temizlemeye en iyisimi toz torbasız hazneli olanlar var onları tavsiye ederim.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arnica Bora var biz de iyi kullanışlı tek derdi kullandıktan sonra temizlemesi ... hele birde üşengeçlikten temizlemeyi unuttun mu bittin kokudan yanına yaklaşılmıyor :D :D

Bunun kendi kendini temizleyeni yok mu yahu :D :D

gozlukcuamca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
orta segmentte kenwood ve rowenta iyi markalardır. üst segmentte ise dyson

nealmali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Aşağıda belirttiğim linkle Dustbreak 1212 modelini görebilirsin. Normalde 249 TL fiyatlı süpürgeyi öneririm.
Aynı zamanda Mayıs ayına özel %30 indirim bulunmaktadır. Aşağıdaki kodu kullanarak indirimi sepete ekledikten sonra kullanabilirsin.

http://www.homend.com.tr/supurge.asp
İndirim Kodu : 0N7UT33