Elektrik kesintisi İngiliz basınında...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
İngiliz basını, Beşiktaş - Tottenham maçında iki kez elektriklerin kesilmesiyle ilgili olarak, birilerinin maçın bitmesini istemediğini belirterek, maçın bitiminde "En sonunda bitti" şeklinde yorum yaptı.

tottenham-dan-elektrik-kesintisi-yorumu-5074422.Jpeg

Daily Mirror, top hakimiyetinin saha ortasında Tottenham'da olduğunu yazarken, İngiliz takımın kale önünde sonuca gidemediğini, Beşiktaş'ın etkili akınlar yaptığına dikkat çekti. 7 numaralı Töre'nin Tottenham defansını dağıttığı da kaydedildi.

Grubunda ikinci gelen Tottenham'ın şimdi daha zor kuraya düşerek grup liderleri ve Şampiyonlar Ligi'nden gelen takımlardan biriyle oynayacağı da bildirildi.

Daily Mirror, taraftarların sahayı istila etmesine, statta ışıkların kesilmesine alışık Tottenham'ın İstanbul'da ışıklar kesilince sıkıldığını yazdı.

Daily Mail, "İki kez ışık kesilmesinden sonra Tosun grup liderliğini çalınca Tottenham parlayamadı" başlığını atarken, maçın elektriklerin kesilmesi sonucu 8. dakikada 16 dakika, ve 91. dakikada tekrar durdurulduğuna dikkat çekti.

olimpiyat-stadi-nda-elektrikler-gitti--5074073.Jpeg

Tottenham'dan elektrik kesintisi yorumu

Tottenham Teknik Direktörü Mauricio Pochettino, Beşiktaş maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

İŞTE O SÖZLER...

"Oynadık, ama gol atamadık. Futbol gol atmakla alakalıdır. Gol atamadığımız için de kazanamadık. Biz grubu lider bitirmeyi planlıyorduk. Ancak şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız. Kura çekimine bakacağız ve rakibimiz kim olacak, ona odaklanıp, şubat ayında neler olacak göreceğiz."

ELEKTRİKLERİN KESİLMESİYLE İLGİLİ...

"Bu olaylara sadece gülebilirim. Oyunumuzu etkilemedi"

6eKIsxY.jpg

Konuyla ilgili BEDAŞ'tan açıklama:

Beşiktaş-Tottenham maçında yaşanan elektrik kesintisi hk.

Bu akşam oynanan Beşiktaş-Tottenham maçınında yaşanan elektrik kesintisi, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. sisteminden kaynaklamamış olup stadın kendi jeneratör sisteminin devreden çıkmasından dolayı yaşanmıştır. BEDAŞ

Olimpiyat Stadı'ndaki elektrik kesintisi sonrası stattan manzaralar

Wo6DzuA.png

rnTY8pS.jpg

qXwk7xX.jpg

AvmI9OJ.jpg

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Kesinlikle Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.'den kaynaklanan bir durum çünkü benim evimin olduğu muhit stada çok uzak olmayan bir yer, iki defa elektriklerimiz statla aynı anda kesildi. Biz demi stadın jeneratörüne bağlıydık ?

Bir yerlerde hata yapıyorsunuz bari üstünü kapatıp sıvamaya çalışmayın, hatanın tekrar etmemesi için çalışmalar yapın. Hep buradan kaybediyoruz zaten.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
ilgili kişiler kimse biraz azarlanır sonra unutulur...

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Gs-juve maçı aklıma geldi bir an o da 1-0 sıfır kazanmıştık juve sahayı bahane edip maçın tekrar oynanmasını istemişti.Acaba Tottenham'da elektrik kesintisini bahane edip maçı tekrar oynamak isteyebilirmi.:clap:

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,151
İngilizler yenilince haber yapacak başka bir şey bulamamış anlaşılan :D

Kalahur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.'den kaynaklanan bir durum çünkü benim evimin olduğu muhit stada çok uzak olmayan bir yer, iki defa elektriklerimiz statla aynı anda kesildi. Biz demi stadın jeneratörüne bağlıydık ?

Bir yerlerde hata yapıyorsunuz bari üstünü kapatıp sıvamaya çalışmayın, hatanın tekrar etmemesi için çalışmalar yapın. Hep buradan kaybediyoruz zaten.
Sizi de jeneratör e bağlamışlar :D ahahaha çok güldüm ya

rnx25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
böyle bir maçta elektirik kesilmesi de neyin nesi :s

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
yedek sistemle ana sistemi aynı anda açtık kazayla ondan kesildi diyemiyorlar her önüne geleni olmadık yerlere koyarsalar normal durum.