Elektrik gidip gelince mavi ekran hatası çıkmaya başladı

GOLD_CT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Başlıkta da dediğim gibi aniden elektrik gitti 1 snye geçmeden hemen geri geldi bilgisayarın düğmesine basmadan hemen açıldı.
Tarayıcıyı yada herhangi bir klasörü örnk: belgelerim açmaya kalktığımda da hata veriyor windows çalışmayı durdurdu diyor ve bir süre sonra mavi ekran hatası çıkıyor mavi ekran hatası sabit değil her seferinde farklı bir hata çıkıyor.
Şuan ağ ile güvenli mod da açtım bilgisayarı bir sıkıntı yok ama normal olarak başlattığımda sürekli mavi ekran hataları çıkıyor ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
hdd tune programı ile sistem diskinizin (healty)sağlık ve (error) hata taraması yaptırın.genelde hdd yi vuran bir sorundur !

GraFitee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Programlarla sorunu düzeltemedıysenız sorunu öğrenmek ve mavi ekranda yer alan hata kodunu almak için şu yolu izleyebilirsiniz.Denetim masası- Sistem ve Güvenlik-Sistem-Gelişmiş sistem ayarlarından...Baslangıç ve kurtarma alanına girerek.Sistem hatası bölümünde yer alan ' Otomatik Tekrar Başlatma ' yı devre dışı bırakın. Aldığınız hata kodları ıle sorun kaynakları için ipuçları bulabılırsınız.Tavsıye olarak Windows'u onarmanız veya sıstem gerı yükleme yapmanız sorununuzu düzeltebılır.