Yardım Elden Ring gelişim, amaç ve mekanikler

Elberucmakk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
28
Arkadaşlar Elden ring oyununa başladım 10 saat kadar oynadim fakat hala ne yaptığımı amacımi anlayabilmiş değilim. Souls tarzi oyunlarda deneyimim yok , elden ring mekaniklerinden anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim . Nasıl gelişebilirim statslar vs.

Hopeツ︎

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Elden Ring piyasaya yeni sürülen bir oyun olmasına rağmen popülasyonu ve rağbeti oldukça yüksek. Yerli yabancı tüm kaynaklardan faydalanabilirsiniz bence. Oyunu direkt oynamadığım için belli bir yer öneremem fakat, birçok yerli veyahutta yabancı kaynaklar olduğuna eminim. Twitch'te bu oyunu oynayan çok fazla yayıncı var. Platformu sürekli takip ettiğimden biliyorum. Bu gibi yerlerden faydalanabilirsiniz, Youtube'da tutorial, rehber içerikli videolar izleyip ne yapıp ne yapamayacağınıza dair fikir edinebilirsiniz.

niyazi5859

Dekan
Reaksiyon puanı
5,085
Arkadaşlar Elden ring oyununa başladım 10 saat kadar oynadim fakat hala ne yaptığımı amacımi anlayabilmiş değilim. Souls tarzi oyunlarda deneyimim yok , elden ring mekaniklerinden anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim . Nasıl gelişebilirim statslar vs.
Bende oyunu gördüm ama pek sevemedim bana da amaçsızmisiz gibi hissettiriyor bir tane youtiberdan izledim bir patron görüyor ona saldırıyor ölüyor gelişiyor başka bir yerde tekrar görüyor tekrar saldırıyor.