• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

El Clasico Messi'siz!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,097
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
293
Yaş
41
Konum
Türkiye
Las Palmas ile oynanan maçta sakatlanan Lionel Messi'nin, 21 Kasım'da Real Madrid ile oynanacak El Clasico'ya yetişemeyeceği açıklandı. Haberi ise Barcelona kulübüne yakınlığıyla bilinen Sport gazetesi duyurdu.

lionel-messi-01_5PZY7.jpg


Las Palmas ile 26 Eylül'de oynanan maçta sol dizinden sakatlanan Lionel Messi'den kötü haber geldi. Barcelona'ya yakınlığıyla bilinen Sport gazetesi, Lionel Messi'nin ameliyatsız tedavisinin devam ettiğini yazarken, "Dizi yeterince kuvvetlenemediği için koşulaya başlayamayan Messi'nin El Clasico'da forma giyebilme ihtimali her geçen gün zora giriyor. Tedavisi yavaş ilerliyor. Madrid'e götürülme olasılığı var ama Real Madrid'e karşı güçlü bir Messi sahada olamaz. Sağlık heyeti, iyileşme sürecinin 3-4 hafta daha alacağını dile getiriyor" ifadelerini kullandı.

Messi'nin %100 hazır olmadan maça çıkmayı düşünmediği ve Santiago Berbabeu'da 21 Kasım'da oynanacak El Clasico'da da riske girmeyeceği belirtildi.

NTV Spor
 

pesimist

Rektör
Emektar
Katılım
30 Eylül 2005
Mesajlar
18,673
Reaksiyon puanı
2,165
Puanları
3,358
Yaş
42
Konum
Eskişehir
Messi yavaş yavaş cortlamaya başladı. Bu sakatlıklar hayra alamet değil.

Yürü be Ronaldo, kim tutar seni?
 
Üst