Ekşi Sözlük'te Neler Oluyor?

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ekşi sözlük bozdu ya önünü alamamışlar baksanıza..

kuunteer

Asistan
Reaksiyon puanı
9
nutella eşliğinde haberin yarısını okudum, şaka bi yana ekşi haberlerinden bıktım.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
kendilerini ulaşılamaz sayıp istediği hakareti sıralıyanlarada ceza gelir umarım. günlük hayatta lafını ettirmeyeceğimiz konularda bile bu kadar dikkatsiz ve saygısız davranışlarda bulunanlar cezasız kalmamalı

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Nerde kıçı havada arkadaşım varsa, hepsi ek$i'de yazar... Yazarlar üstüne alınmasın ama çoğunluğun da aynı şekilde olduğunu düşünüyorum :glare:.

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
sözlüklerin hepsi lakayit kişilerle dolu ve sözlüklerin temaları beni uyuz ediyor arkaya koydukları reklamlar iyice okunamaz hale getiriyor iletileri .

0nur

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu forumdaki kullanıcıların da amma garezi varmış ekşiye. Beğenmiyorsanız girmeyin okumayın :) Tamam arada dengesiz bir kaç insan çıkabilir aşırı uç yorumlar çıkabilir sonuçta düşüncelere, yazılara, yorumlara dayanan bi site. Biri abuk sabuk bişey dediyse cevabını altında onlarca yorumla alır zaten.

Reklamdan sıkılanlar içinde sağda dön bebeğim adlı bi buton mevcut ona tıklayın.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
canım sıkılınca giriyorum genelde bazen komik oluyo + bilgilendirici olduğunu da kabul ediyorum

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
insanların bu tahammülsüzlüğünü anlamıyorum.bi yerde refahın huzurun olması ekonomik konularla olduğu kadar saygı ve hoşgörüyle de alakalıdır,hatta direk bağlıdır.o imrendiğimiz medeniyetlerin o seviyede olmalarının nedeni ekonomik dengeyi sağlamış olmaları kadar,toplum içinde saygı sevgi ve hoşgörüyü yaşamalarıdır.

ekşi sözlük öyleymiş,ekşi sözlük dine hakaret ediyomuş.biraz sözlüğe baktıysanız genel olumsuz ve yersiz yorumların bi çok değerli kavrama da yapılmış olmasıdır.işin ilginç yanı ise bu tepkinin sadece islamla alakalı mevzularda büyük boyuta varmasıdır.ama aynı tarz şeyler başta Mustafa kemal olmak üzere belirli kesimlerin inançları,liderleri,yaşamlarına dairde var olmakradır.tamam hakkaten hakarete varan yorumlar var,kesinlikle tasvip etmiyorum islamla ilgili olanları ama,ne bu ülkede nede sözlükte yalnızca müslümanlar var.

sözlükte aynı şekilde ateizmle de ilgili yüzlerce başlık yüzlece hakaret dalga geçme mevcuttur.acaba yarın bi gün ateist bi vatandaş aynı nedenle bi dava açsa aynı olaylar cereyan etse,kamu ve yetkili merciiler ne kadar duyarlı olur ne kadar kaale alır.sözlüğü savunmuyorum kesinlikle.ama bi saygı ve duyarlılık varsa tüm kesimlere eşit miktarda cereyan etmeli.ben kendi adıma orada yazan herangi bişeyden hoşnutsuzluk duymuyorum,aklı basında insan zaten o hakaretten bile asıl çıkarması gerekeni çıkartabilir.insan isterse krem peynire tapsın,elbette her zaman çeşitli kesimlerde olumsuz yorumlar hakaretler vb. şeyler olacaktır.dediğim gibi aklı başında insan için bu tür şeyler sıkıntı olmaz,çünkü doğru düşünebilme yetisi olaylara da doğru bakabilmeyi getirir.
çok rahatsız oluyosanız dikkate almayın,çok inat ettiniz diyelim bi entry'yi sildirdiniz.ama insanların beyinlerini değiştiremessiniz,aynı şeyleri heryerde dile getirebilir sonuçta.ne olursa olsun orası kesinlikle kutsal bilgi kaynağıdır.faydalanınız..

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bu forumdaki kullanıcıların da amma garezi varmış ekşiye. Beğenmiyorsanız girmeyin okumayın :) Tamam arada dengesiz bir kaç insan çıkabilir aşırı uç yorumlar çıkabilir sonuçta düşüncelere, yazılara, yorumlara dayanan bi site. Biri abuk sabuk bişey dediyse cevabını altında onlarca yorumla alır zaten.

Reklamdan sıkılanlar içinde sağda dön bebeğim adlı bi buton mevcut ona tıklayın.

Halla halla beğenmek zorundamıyım kardeşim !! Ki ben ekşisözlüğü te başından beri bilirim sözlüğün kurucusu ssg ya olan hayranlığımdan dolayı ama ne yazıkki çok güzel şeyler olmasına karşın bazı ciddi konularda yerinde olmayan espriler var !! Yani seviyesiz kişiler ortamı bozuyor !!

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Blgram halla halla ne demek ? Ayrıca arkadaşta haklı dön bebeğim diye buton var tıklarsın reklam görmezsin Allah Allah ya.

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Halla Halla söz öbeği Allah Allah'ın yuvarlanmış şeklidir. Genellikle konuşma dilinde kullanılır aslında haklısınız yazı dilinde Allah Allah yazılması lazım. Bu arada itiraf edeyim o butonu hiç farketmedim uludağ ve ekşi sözlüğü arada sırada ziyaret ederim ama hiç farketmedim .
Teşekkürler sayenizde daha rahat okuyabileceğim girdileri .

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
O zaman pardon kardeş kusura bakma.Ben yazılışını bilmiyorsun böyle duydun da gelip yazıyorsun diye şey ettim.Yani şöyle diyim ben bu Türkçe konusunda hassasımdırda yanlış yazdın diye sana patladım sanırım bir özür borçluyum :) Özür dilerim kabul edersin inşaallah özrümü :) Sağda zaten o buton ya hatta altında araştır falan yazması lazım onun altında başlık içinde ara falan.

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Yok yok önemli değil aslında uyarınız için ben teşekkür ederim. Bende içanadolu aksanı vardır bu yüzden arada kelimeleri duyduğum gibi yazabiliyorum düzgün yazılış şeklini bildiğim halde .

boikot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu adnan oktarı ne kadar dikkate alıyorlar ya böyle davalar sadece teokratik rejimlerde açılır

cuneytt69

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternet, özgürlüklerin ülkesi. Fakat kişisel haklara hakaret edildiği müddetçe karşılığını bulmalı.

mrtcntn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ekşisözlük, içinde ne yazılırsa yazılsın bunların doğru olmadığını bildirmiş bir oluşum. Yani içinde yazılanların doğruluğu ve yanlışlığı tamamen tartışılır olabileceği gibi, bunu ölçüp biçmek okuyucuya kalmıştır. Dolayısıyla hakaret edilmemiştir kimseye bence.

montevo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ekşisözlük, içinde ne yazılırsa yazılsın bunların doğru olmadığını bildirmiş bir oluşum. Yani içinde yazılanların doğruluğu ve yanlışlığı tamamen tartışılır olabileceği gibi, bunu ölçüp biçmek okuyucuya kalmıştır. Dolayısıyla hakaret edilmemiştir kimseye bence.

kardeş herhangi bir dine mensup musun bilmiyorum ama biri gelip annen ve kız akrdeşin için yollu dese gülerrek mi bakackasın?bu internetteki siteler için nedne böyle tutarsız bir savunma söz konusu.bir de bizi tek kurtaracak kişi okan bayülgen diyorlar. michael sikkofiled diye bi arama yaparsanız ekşicilerin ne mal olduklarını görürsünüz hatta ben bir ii link vereyim.son oalrka bir imama gidip sor bakayım hocam peygamberle sevişme fantesizi kurmak caiz midir diye?
http://michaelsikkofield.blogspot.com/2011/04/eksicilerin-gavat-oldugunu-belgelerle.html
http://michaelsikkofield.blogspot.com/2011/04/10-admda-eksici-olma-rehberi.html

ByPowti26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekşisözlük'ü dün ayyıldız tim hacklemiş.şuan yine yapmışlar.