BilgicanBlog
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Merhaba arkadaşlar, toplumu bozuk olan bir ülkede yaşıyoruz. Artık git gide devir değişti. Artık insanların bir çoğunun ağzında küfür,argo, hakaret, ağza alınmayacak bissürü şeyler çıkıyor. Şimdi bu olay internet üzerinden de devam ediyor. Şimdi size soruyorum. Bu Ekşi sözlük,inci sözlük,uludağ vs. gibi siteler nasıl bir sözlük sitesi. Tamam herkes kendi görüşünü yansıtabilir ama bu kadarda değil. Bu nasıl sitedir ya sözlük diyor kutsal bilgi diyor fakat sitenin içine girdiğinizde saçma sapan paylaşımlar var. Böyle sözlük sitesi olabilir mi insanlar bundan ne anlıyor anlamadım. Zamanında Ekşi sözlük Peygamber efendimiz (s.a.v)'e hakaret etti ya böyle durum olabilir mi. TİB ekşi sözlüğü kapatacağız dedi datacenteriyle iletişime geçti fakat sonuç yine aynı değişen bir şey yok. Kurucusu hapis yiyecekti yine aynı şey yemedi. Ya Allah aşkına soruyorum size bir siyaset adamı olsanız veya bir sanatçı veya ünlü her neyse işte sizin özel hayatınızı, açığınızı her şeyinizi ailenizi, çocıuğunuzu orda laf yapsalar nolur zorunuza gider dimi işte o insanlarında zoruna gidiyor. Bissürü küfür,hakaret yiyor bence bu site kapatılmalı!