Görkeem
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,389

vallahi billahi ben yapmadım!!!! Limondan kumpas mı olur...daha yaratıcı bir şey bulmaları lazım....
)
İsveç olayı derken ?İsveç olayıda fasa fiso o ailede umarım bu yediği kaba tükürme sebebiyle sınır dışı edilir zaten geniş çaplı soruşturma başlatılmış
2 tiyatro sahneler farklıİsveç olayı derken ?
Bu konu ile mi alakalı
Sizin gibilere göre 18 yıl bir Tiyatro üstüne kurulu zaten. Bi bitmedi yalanlar iftiralar ucuz siyaset anlayışınız...2 tiyatro sahneler farklı
Hahahaha buna sadece gülerim. 1. Limon olayında gözaltına alınan adamlar biz aramızda mizah yapıyorduk diyor siz malum kitle chp tezgahladı diyorsunuz? Nasıl bir çelişkide yaşıyorsunuz anlamıyorum aranızda ciddi bir bilgi kopukluluğu var. Hiç bir işi doğru düzgün yapamaz mı bir kitle?Sizin gibilere göre 18 yıl bir Tiyatro üstüne kurulu zaten. Bi bitmedi yalanlar iftiralar ucuz siyaset anlayışınız...
Bu limon olayının orjinalini görmeden CHP İstanbul İl Başkanı tarafından kamera arkası yayınlandı ve kumpas bize kumpas kuruluyor deniyorHahahaha buna sadece gülerim. 1. Limon olayında gözaltına alınan adamlar biz aramızda mizah yapıyorduk diyor siz malum kitle chp tezgahladı diyorsunuz? Nasıl bir çelişkide yaşıyorsunuz anlamıyorum aranızda ciddi bir bilgi kopukluluğu var. Hiç bir işi doğru düzgün yapamaz mı bir kitle?
2. İsveçden getirilen vatandaşın korono testi negatif. İsveç hükümeti bu gösterişi yemez zaten hiç bir ülke yemez neden? çünkü kim kimin ne b*k olduğunu biliyor. Sen daha bana maske göndermemişsin avrupaya yardımda bulunuyorsun niye gösteriş. Kendi seçmenine güç gösterisi yapmak. Açıkcası bu tip UCUZ siyaseti sizin deyiminizle biz değil ancak IQ seviyesi 50 altında ki insanlar yer. Yazık bu IQ seviyesi 50 nin altında ki şahısların attıkları oylar ile yönetilmek ne acı.
akrabası olduğunu iddia etmedim ben nereden çıktı şimdi o? Korona testinin negatif olduğunu isveç açıkladı zaten senin çöp medyanamı inanacağız yoksa isveçe mi?Adamın korona testi negatif dimi hatta Sağlık Bakanının akrabası ondan getirdiler
Tek soru soracam bu bilgiye nereden ulaştın ?Korona testinin negatif olduğunu isveç açıkladı zaten senin çöp medyanamı inanacağız yoksa isveçe mi?