Ekrem İmamoğlu'na limon kumpası!

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Bu dönemde halen daha ortalığı karıştırmaya çalışan vatan hainidir. Bu adamları işkence ile konuşturacaksın. Asıl yönlendiren kimse cezasını vereceksin.
Bu millet CHPli ablaların türban takıp AKP'li gibi davranarak neler yaptığını da gördü vaktinde.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Bu arada kadrajdaki adamın açıklamaları mevcut. Bunu gördünüz mü bilmiyorum ama..

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Bu olay tam bir komedi la :D
Videonun Orjinalini çifçi ile sözde konuşmasını gören var mı herhangi bir yerde ? Daha video çıkmadan kamera arkası çıktı nasıl işse :D Bunu çekenlerde nasıl bir kafa varsa artık hangi partiden olursa olsun. Bir taraf diyor CHP'ye kumpas diğer taraf çıkıyor lan böyle kumpas mı olur asıl AKP'yi karalamak için yapılmış birşey...

Az düşünüyorumda. Hangi aklı başında insan Ekrem İmamoğlu 100 Ton limonu çifçiden alsa veya oradaki toptancıdan alsa bu nasıl adam ben artık buna oy vermem yada diğer 100 Ton limonu çifçiden aldıysa yarın seçim olsa oyumu direk Ekrem İmamoğluna veririm der.
Zaten bu video'yu çekenler evet eski AKP'li ama 2018 yılından sonra seçimlerinde hepsi başka adayları desteklemiş onların yanlarında gezmiş. PR çalışmalarında bulunmuşlar.

1588083903595.png

1588083922591.png

Sözde Çifçide şurda

1588083947574.png

1588084078182.png

Şunuda şuraya koyayım az aklı mantığı çalışan bir düşünsün.

1588084033005.png

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
İsveç olayıda fasa fiso o ailede umarım bu yediği kaba tükürme sebebiyle sınır dışı edilir zaten geniş çaplı soruşturma başlatılmış. Yani bunların çektiği filmi cristopher nolan bile çekemiyor kardeşim bunlar dümencinin bayraklısı :D

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
İsveç olayıda fasa fiso o ailede umarım bu yediği kaba tükürme sebebiyle sınır dışı edilir zaten geniş çaplı soruşturma başlatılmış
İsveç olayı derken ?
Bu konu ile mi alakalı

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Sizin gibilere göre 18 yıl bir Tiyatro üstüne kurulu zaten. Bi bitmedi yalanlar iftiralar ucuz siyaset anlayışınız...
Hahahaha buna sadece gülerim. 1. Limon olayında gözaltına alınan adamlar biz aramızda mizah yapıyorduk diyor siz malum kitle chp tezgahladı diyorsunuz? Nasıl bir çelişkide yaşıyorsunuz anlamıyorum aranızda ciddi bir bilgi kopukluluğu var. Hiç bir işi doğru düzgün yapamaz mı bir kitle?
2. İsveçden getirilen vatandaşın korono testi negatif. İsveç hükümeti bu gösterişi yemez zaten hiç bir ülke yemez neden? çünkü kim kimin ne b*k olduğunu biliyor. Sen daha bana maske göndermemişsin avrupaya yardımda bulunuyorsun niye gösteriş. Kendi seçmenine güç gösterisi yapmak. Açıkcası bu tip UCUZ siyaseti sizin deyiminizle biz değil ancak IQ seviyesi 50 altında ki insanlar yer. Yazık bu IQ seviyesi 50 nin altında ki şahısların attıkları oylar ile yönetilmek ne acı.

Son düzenleme:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Hahahaha buna sadece gülerim. 1. Limon olayında gözaltına alınan adamlar biz aramızda mizah yapıyorduk diyor siz malum kitle chp tezgahladı diyorsunuz? Nasıl bir çelişkide yaşıyorsunuz anlamıyorum aranızda ciddi bir bilgi kopukluluğu var. Hiç bir işi doğru düzgün yapamaz mı bir kitle?
Bu limon olayının orjinalini görmeden CHP İstanbul İl Başkanı tarafından kamera arkası yayınlandı ve kumpas bize kumpas kuruluyor deniyor :D Efsane bilr olaymış gibi pompalanıyor meydana.( Gündem değişsin ev gözetleme muhabbeti unutulsun diye )
Yaa milletin işin gücü yok 100 Ton limon için mi uğraşacak. Limonun kg'su 2-3 TL olsa kaç paralık iş o zaten. Boş boş muhabbetler. Adamların üstte fotolarınıda attım ne oldukları belli değil fırıldak gibi bir o partideler bir bu partideler.

2. İsveçden getirilen vatandaşın korono testi negatif. İsveç hükümeti bu gösterişi yemez zaten hiç bir ülke yemez neden? çünkü kim kimin ne b*k olduğunu biliyor. Sen daha bana maske göndermemişsin avrupaya yardımda bulunuyorsun niye gösteriş. Kendi seçmenine güç gösterisi yapmak. Açıkcası bu tip UCUZ siyaseti sizin deyiminizle biz değil ancak IQ seviyesi 50 altında ki insanlar yer. Yazık bu IQ seviyesi 50 nin altında ki şahısların attıkları oylar ile yönetilmek ne acı.

Adamın korona testi negatif dimi hatta Sağlık Bakanının akrabası ondan getirdiler :D Hepsi show oğlum ...
Yurtdışından getirilen yüzlerce binlerce insan hep show :D Her ülkeden toplanan vatandaşlarıda görmüyonya ne diyem artık.
Yaa arkadaşım şu olanaları görmemek için gözünü mü kapatıyon aklını mı kitliyon anlamadım. Daha az önce eczaneye gittim 3 kişi için 5 erden 15 tane maskemi aldım geldim. Siz bunu bile gidip alamıyorsanız sorun sizde demekki.
Eleştiri yapacaksanda doğru ve düzgün yap boş yalanlar ve iftiralar yada varsayımlar üstünden konuşa konuşa 18 yıl oldu...

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Adamın korona testi negatif dimi hatta Sağlık Bakanının akrabası ondan getirdiler
akrabası olduğunu iddia etmedim ben nereden çıktı şimdi o? Korona testinin negatif olduğunu isveç açıkladı zaten senin çöp medyanamı inanacağız yoksa isveçe mi?
Maske olayına gelirken sizde bir problem var derken ben orasınıda anlamadım birader bizde nasıl bir problem olabilir? Kod gelmiyor kaç kere başvurucaz. Haa diyecem ki bir tek bana gelmiyor eyw yoo ne anneme geldi ne babama. Yani orada da halk suçlu tabii :D İlk gidin eczaneden ücretsiz alın diyen sonra kod göndericez diyen ama yarım yamalak her zaman ki gibi iş yapanlar suçsuz biz de problem var haklısın. 18 yıllık yalan ve düzenbaz bir sistem. Hükümetin yurtdışında ki türkleri buraya getirmesi çok iyiydi o konuda başarılı. Ama öyle özel jetle elin isveçinden adam getiriyorsun falan filan bunlar şov işi şoov. Neresinden tutsan elinde kalır. Şimdi oralara girmeyelim neyse haydi sana güle güle daha fazla bildirim yapma bana.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Korona testinin negatif olduğunu isveç açıkladı zaten senin çöp medyanamı inanacağız yoksa isveçe mi?
Tek soru soracam bu bilgiye nereden ulaştın ?
SÖzcü ? T24 ? Tele1 ? Halk TV ? Hangi özgür ve tarafsız basınımızdan link atarmısn bizde öğrenek. Yapılan herşeyi değersizleştirmeye çalışın yalan tiyatro show her şey.