Ekranın Çizgi Çizgi Olması

Spy.94

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ekran kartını tam güçte çalıştırınca ekran şu tarz bir hal alıyor, reset atmak zorunda kalıyorum. Bu nedenle çekirdek hızını falan azaltıp kullanmak zorunda kalıyorum ki bu da performansı düşürüyor.

j723p.png

PC'nin Özellikleri:

Powercolor HD6790 1GB 256Bit GDDR5
AMD Athlon II X2 3.0Ghz
4GB Ram 1333Mhz sanırım
MSI 770C-45 anakart
Güç kaynağıda Everest'in 600W'lık bir modeli.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
ekran kartın yüksek hızda düzgün stabil çalışamıyor aslında çalışıyor ama düşük hızda yüksege alınca böyle oluyor bence ekran kartını değiştir başka bir kart dene yine aynısı olcakmı bakalım :)

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Ekran kartının chip setinde sorun olabilir. Yada Power'da. [MENTION=348146]kadirirdem[/MENTION] Arkadaşın da dediği gibi başka bir ekran kartı ile dene bakalım aynı sorun oluşacak mı?

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ekran kartının çekirdek hızını MSI Afterburner'la mı yükseltiyorsun veya düşürüyorsun?

Spy.94

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ekran kartın yüksek hızda düzgün stabil çalışamıyor aslında çalışıyor ama düşük hızda yüksege alınca böyle oluyor bence ekran kartını değiştir başka bir kart dene yine aynısı olcakmı bakalım :)

Ekran kartının chip setinde sorun olabilir. Yada Power'da. @kadirirdem Arkadaşın da dediği gibi başka bir ekran kartı ile dene bakalım aynı sorun oluşacak mı?
Kart yeni zaten, başka powerla denedim aynı şey olmuştu.

Ekran kartının çekirdek hızını MSI Afterburner'la mı yükseltiyorsun veya düşürüyorsun?
AMD Catalyst Control Center'la

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ekran kartı chipsetinde sorun var aynısı bende de vardı yenisini taktırdım laptopta ama.. Eğer yeniyse zaten ver garantiye kardeş..

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Aynısının benzeri bende de oluyor du.Aynı yöntemle çekirdek hızını düşürerek hallettim ama , işin ilginci sadece Firefox içinde oluyordu. Benim ekran kartı da Asus HD7950 DC2T .. Benim ekran komple baştan başa kaplıyor senin yine biraz yarısı gözüküyor

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
GPU yada RAM de (VGA RAM'in de) problem var.
Genellike overclock ve ısıdan kaynaklanır.