- Konuyu başlatan
RuNaL
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 71
Blue.Silk dedi ki:simdi oldu tesekkür ederim![]()
rica ederim B)
Blue.Silk dedi ki:simdi oldu tesekkür ederim![]()
Güzel fikir.Sürekli temizlikBlue.Silk dedi ki:yaa ben bunu cok aa cok sevdim
ben bunu ekran koruyucu olarak kulanamammıı%(
elektr10 dedi ki:Güzel fikir.Sürekli temizlikBlue.Silk dedi ki:yaa ben bunu cok aa cok sevdim
ben bunu ekran koruyucu olarak kulanamammıı%(
Swf'den ekran koruyucusu yapan programlar var da kim uğraşacak?Biri sevabına yapıversin (A)
gene fikrimimi mi çaldınız aaaelektr10 dedi ki:Jojo beni gaza getirdin ve ekran koruyucu işini hallettim desem ;D
Jojoba dedi ki:gene fikrimimi mi çaldınız aaaelektr10 dedi ki:Jojo beni gaza getirdin ve ekran koruyucu işini hallettim desem ;D![]()
Hayır ben söylemiştim programla yapılabildiğiniJojoba dedi ki:gene fikrimimi mi çaldınız aaaelektr10 dedi ki:Jojo beni gaza getirdin ve ekran koruyucu işini hallettim desem ;D![]()
emelden dedi ki:Yaa ben bu hav havı indiremiyorum.Olmuyor.
tuskilidi dedi ki:emelden dedi ki:Yaa ben bu hav havı indiremiyorum.Olmuyor.
Flashget varsa eğer adresi site gezgini bölümüne yapıştırmanız yeterli.
Sizin için kendimi riske attım, ilk ben denedim.Şükür ki virüs yokmuş.Gönül rahatlığıyla indirebilirsinizonair dedi ki:runal.exe yi deneyen var mı?
elektr10 dedi ki:Sizin için kendimi riske attım, ilk ben denedim.Şükür ki virüs yokmuş.Gönül rahatlığıyla indirebilirsinizonair dedi ki:runal.exe yi deneyen var mı?
Cr@cked by Runal B)
onair dedi ki:indirdim, kurdum bişey olmadı ama![]()
RuNaL dedi ki:onair dedi ki:indirdim, kurdum bişey olmadı ama![]()
Arkadaşım ekran koruyucu ayarlarına bakarsan oluyor![]()
RuNaL dedi ki:Şimdi fikir Blue.Silk indi arkadaşlar. Programı oldugunu bende biliyordum. Ve kurulumlu sadece indirip kuruyorsunuz B)
Burdan indirebilirsiniz![]()
onair dedi ki:runal.exe yi deneyen var mı?
Blue.Silk dedi ki:öptüm seni runal (K) :*
online destek dedi ki:Sanırsam windows klasörüne atıyor,runal diye search et,unistall dosyasını görürsün![]()