Kuvvetmira
Profesör
Arkadaşlar ekran videosunu çekme programı tavsiye edermisiniz aradığım özellikler;
1)Net çeksin
2)ücretsiz olsun
Şimdiden tşkrler
1)Net çeksin
2)ücretsiz olsun
Şimdiden tşkrler
İnternet Download Manager ile indirmeyi denediniz mi ?Merhaba, internetten takip ettiğim dersler var bana bazılarının kaydedilmiş hali lazım fakat videoları indiremiyorum. Fakat bunları edinmem lazım. screen recorder gold, hypercam2 ve bunun gibi bazı programları denedim olmuyor. Nasıl yapacağım ben bu işi(
Denemedim, bir deneyeyim şimdi. Ama sanırım sorun kaydetmek ile ilgili değil. Kaydettiğimde ses çok çazırtılı çıkıyor (normalde videoda bir sorun olmamasına rağmen) ve bazılarında da kaydettiğim video açılmıyor...İnternet Download Manager ile indirmeyi denediniz mi ?
Bu daha değişik bir şey gibi ama olmadı ya da ben yapamadım. of.İnternet Download Manager ile indirmeyi denediniz mi ?
Nasıl yani indirme yapmadımı yoksa indirdide bozuk mu ses ?Bu daha değişik bir şey gibi ama olmadı ya da ben yapamadım. of.
İndirdim, kurdum fakat nasıl çalışacağını anlamadım :sNasıl yani indirme yapmadımı yoksa indirdide bozuk mu ses ?
İndirdim, kurdum fakat nasıl çalışacağını anlamadım :s
Bu ne? Dersin videosunu değil ders dışında çekilen görüntüleri indirdi... Ne yaptım ben
Chrome kullanıyorsan bu şekilde uzantılara ekleyeceksin ardından videoyu açdığında sağ üstte veya altta videoyu indir diye yazı çıkacak ona basacaksın.
Bandicam değil, teşekkürşer...Bandicam kurduysan yardımcı olabilirim.
İnternetten, aspx uzantılıNereden izliyorsunuz bu videoyu. Bazen Birden fazla video görebiliyor program. Reklam videosuda olabilir, videonun 380p 480p 720p secenekleri varsa hepsini ayrı ayrı görebir.