Ekrandan Video Kaydetme programı

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Arkadaşlar ekran videosunu çekme programı tavsiye edermisiniz aradığım özellikler;

1)Net çeksin
2)ücretsiz olsun

Şimdiden tşkrler

Million

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu konu hakkında forumda pek çok kez başlık açıldı,konunun üzerinde duruldu.İstersen onları bir araştır ya da pm at bana çözüm bulmaya çalışalım

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Çok var ancak ücretli çoğu ücretsiz tavsiye edebilirmisiniz

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Sana "Cam Studio 2.7" öneririm.

Million

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hypercam ve ya screen gold öneririm.Düşük boyutta yer kaplamaları ve buna artı olarak çekimde hakkını vermesi açısından bu ikisi iyidir.
Hypercam hem tr hem de tam sürüm buradan ulaşabilirsin
http://www.youtube.com/watch?v=ku8EVaL1VVo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sana tamindir'den indirirsin LICEcap öneririm ben öneriyorum çok güzel hatta Youtube kanalımdan videolarıma bak hesi LICEcap ile çekildi :thumbup:

selin_a

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba, internetten takip ettiğim dersler var bana bazılarının kaydedilmiş hali lazım fakat videoları indiremiyorum. Fakat bunları edinmem lazım. screen recorder gold, hypercam2 ve bunun gibi bazı programları denedim olmuyor. Nasıl yapacağım ben bu işi :((

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Merhaba, internetten takip ettiğim dersler var bana bazılarının kaydedilmiş hali lazım fakat videoları indiremiyorum. Fakat bunları edinmem lazım. screen recorder gold, hypercam2 ve bunun gibi bazı programları denedim olmuyor. Nasıl yapacağım ben bu işi :((
İnternet Download Manager ile indirmeyi denediniz mi ?

selin_a

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İnternet Download Manager ile indirmeyi denediniz mi ?
Denemedim, bir deneyeyim şimdi. Ama sanırım sorun kaydetmek ile ilgili değil. Kaydettiğimde ses çok çazırtılı çıkıyor (normalde videoda bir sorun olmamasına rağmen) ve bazılarında da kaydettiğim video açılmıyor...

sifirbakiye

Profesör
Reaksiyon puanı
436
Bandicam kurduysan yardımcı olabilirim.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
İndirdim, kurdum fakat nasıl çalışacağını anlamadım :s

Chrome kullanıyorsan bu şekilde uzantılara ekleyeceksin ardından videoyu açdığında sağ üstte veya altta videoyu indir diye yazı çıkacak ona basacaksın.

selin_a

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Chrome kullanıyorsan bu şekilde uzantılara ekleyeceksin ardından videoyu açdığında sağ üstte veya altta videoyu indir diye yazı çıkacak ona basacaksın.
Bu ne? Dersin videosunu değil ders dışında çekilen görüntüleri indirdi... Ne yaptım ben :(

sifirbakiye

Profesör
Reaksiyon puanı
436
Nereden izliyorsunuz bu videoyu. Bazen Birden fazla video görebiliyor program. Reklam videosuda olabilir, videonun 380p 480p 720p secenekleri varsa hepsini ayrı ayrı görebir.

sifirbakiye

Profesör
Reaksiyon puanı
436
İnternet download manager bende kurulu videonun linkini verin bende indireyim sana ekran görüntüsü atayım sende bakıp indiebilirsin

selin_a

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Teşekkür ederim ben hallettim :) geçici bir program fakat işimi halledecektir öyle umuyorum...