Ekranda dalgalanma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan as37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

as37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar evi taşıdık pc yikurdum kasa çalışıyordu ama ekranda görüntü yoktu, ben de kasayı açtım ekran kartını, işlemciyi falan söküp bi güzel temizledim. sonra taktım görüntü geldi ama bu sefer de ekranda yukarıdan aşağıya doğru dalgalanma oluyor. özellikle sayfayı sağdan sola sürüklerken ve yukarıdan aşağıya indirirken dalgalanma oluyor. format attım ama yine olmuyor. işlemci AMD, işletim sistemi xp, anakart asus, ekran kartı winbond. sorun neden olabilir acaba?

erdcan

Doçent
Reaksiyon puanı
14
arkadaşım ekran kartı driverini bi güncelle derim. muhtemelen driver sorunu var, ekran kartınla ilgili sıkıntın var. bu arada monitör nedir? lcd crt?

as37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekran lcd samsung 732 n. yalnız ekran kartının driverini bulamıyorum. winbond w946432 AD. nereden bulabilirim bu driveri

erdcan

Doçent
Reaksiyon puanı
14
driver genius programını öneriyorum. onunla driverini bulabilirsin. kendi indirip kurar.

---------- saat 21:33 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:30 eklenmişti ----------

as37 arkadaşım, ekran kartının üzeridne okuduğun ekran kartının ramı sanırım. sen driver geniusu internetten bul onunla driver işini halledebeilirsin.

as37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
erdcan kardeş ben bu dediğin programı indirdim ama malum dili ingilizce. nasıl kullanılıyor açılan sayfada ne yapmam gerekiyor bi zahmet izah ediver. bu arada ekran kartı nvidia geforce 4 mx 440 imiş özür dilerim kardeş

batboy178

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o zmn nvidianın sitesinden uygun sürücüyü bul driver genius a gerek kalmaz böylece...