Ekranda bozulmalar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gloster
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gloster

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
arkadaşlar bazen pc yi açtığım zaman ekran da bozulmalar oluyor renkli tuhaf çizgiler çıkıyor biraz bekledikten sonra düzeliyor ve şu hatayı veriyor karnel ekran kartı sürücüsü kapatılmaktan kurtarılsı ve window bundan başarı ile krtuldu diye bir hata veriyor her şey normal düzeliyor kullandığım kis sürümü ile ilgili olduğunu düşünuyorum olabilirmi yada başka neden olabilir ekran kartı sürücüsü de güncel

Q6600 işlemci
palit 9600 gt (1gb-256 bit)
4 gb 1066 ram
asus p5QC

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
verilen hatalar yeşil kırmızı gibi renkler mi ?

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Sürücü sorunu. Benim laptop ta da oluyordu bazen. Ekran kartından olma ihtimali çok fazla değil çünkü Windows 7 ye geçip güncel sürücüyü yüklediğimden beri sorun çıkarmadı.

yer__6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekran kartının yüklü olan sürücüsünü kaldır.windows / için olan yeni sürücüsünü indirip kurdunda sorun düzelecektir.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
bnde öle renkler geliyor teknik servise vercem pc yi kac def format atıp ekran kartı driverlarıyla oynadım ama olmadı heen vermelisin daha sonra donmalar başlıyor

gloster

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
bnde öle renkler geliyor teknik servise vercem pc yi kac def format atıp ekran kartı driverlarıyla oynadım ama olmadı heen vermelisin daha sonra donmalar başlıyor

hayır benim ekran kartımda sorunum yok çünkü bu sorunu sadece win 7 de yapıyor vista ve xp de yok bir aydır uğraşıyorum ve sebebini de buldum arkadaşlar KİS 2010 evet benim ekran kartı drv sini bu bazen engelliyor hemde lisanslı daha 350 günü de var kaldrıdım NİS yükledim ve şimdilik hata vermiyor

gvn arkadaşım sana tavsiyem servise verm3eden önce ekran kartı kablosu bul bir yerlerden sağlam olsun dene sorun kablo da olablir

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
notebooka nasıl acayım acsamda nasıl bulayım kabloyu bn bütün sistemleri kurdum hepsinde aynı hatayı aldım bndeki sorun donanımsalmış ve tedavi gördek yakında :D