Ekrana görüntü gelmiyor

BestLegend

Doçent
Reaksiyon puanı
205
Another Brick in the Mall oynarken birden ekran parazitlendi (Gidip gelmeye başladı, karıncalar falan geldi.)
Windows falan hiçbir şey yanıt vermedi. Power'dan kapatayım dedim, tekrar açışımda ekran hiç gelmedi.
İşin ilginç yanı daha düne kadar hiçbir sorun yoktu.

NEDEN bu böyle? Acil yardım edebilecek olan lütfen etsin...

Son düzenleme:

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Evde başka bir ekran kartı veya pcyi bağlayabileceğin televizyon ya da monitör varsa takıp denemeni tavsiye ederim. Sorunun tam kaynağını kesin olarak anlayabilmek için.

BestLegend

Doçent
Reaksiyon puanı
205
Evde başka bir ekran kartı veya pcyi bağlayabileceğin televizyon ya da monitör varsa takıp denemeni tavsiye ederim. Sorunun tam kaynağını kesin olarak anlayabilmek için.
Ben televizyona bağlı oynuyorum zaten. HDMI 1'de TV var HDMI 2'de PC. HDMI 1 çalışırken 2 çalışmıyor. PC'den kaynaklandığını düşünüyorum ama neresinden bilmiyorum :(

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Ben televizyona bağlı oynuyorum zaten. HDMI 1'de TV var HDMI 2'de PC. HDMI 1 çalışırken 2 çalışmıyor. PC'den kaynaklandığını düşünüyorum ama neresinden bilmiyorum :(
O andan sonra hiç görüntü geliyor mu? Ekran kartım fanlarıyla birlikte düzgün çalışıyor mu?

BestLegend

Doçent
Reaksiyon puanı
205
Lütfen acil yardım

BestLegend

Doçent
Reaksiyon puanı
205
Evet, başka bir monitöre bağladım ve oldu fakat küçük ekran sorunları var.

BestLegend

Doçent
Reaksiyon puanı
205
Gençler sorun Wİndows ile alakalı. "foxconn" yazısında (BIOS) siyah ekranda kırmızı kırmızı çizgiler yok ama windows logosu yüklenirken var ve her seferinde kişisel bilgisayarınız ile ilgili bir sorun var deyip yeniden başlatıyor, yeniden başlatınca da aynısı.

BestLegend

Doçent
Reaksiyon puanı
205
Hiç mi yok bu işleri bilen?