Ekrana Görüntü Gelmiyor

rollbang12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam. Yaklaşık 5 gündür ekrana geç görüntü geliyordu yani söyle açıklayayım pc yi açıyorum çalışıyo tüm fanlar dönüyo windows açılma sesi geliyo skype açılma sesi geliyo fakat görüntü gelmiyodu ardından rr falan atıyorum bi şekilde geliyo 10-15dk sonra kendiliğinden her geçen gün bu süre arttı bugun ise açamadım nedeni ne olabilir "iptal" isimli kullanıcı da aynı sorunu yaşamış fakat ulaşamadım pm attım kendisi buraya uğruyosa bakar heralde veya arkadaşı varsa haberdar ederse sevinirim sizcede bu sorun neden kaynalanıyo olabilr ekran kartından çok korkuyorum inşallah sorun ekran kartı değildir en pahalı parça pcdeki 600tl civarı lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler. Ayrıca bişe daha ekliyim pcyi hdmi ile televizyona bağladım yine görüntü gelmedi sonra komşudan monitörü aldım onada vga ile bağladım yine gelmedi yani sorun kasada. Ayrıca şöyle bişeyde var hani kasaya herhangi bir kablo takınca öter ya ekran gelmediği zaman süreli bu ötme oldu yani sanki sürekli bir eklenti takıyormuşum gibi buda yine monitörden şüphelenmeme neden oluyo anlamadım yani

Reaksiyon puanı
10,315
yahu yazdığın yazıdaki Türkçe özürlülüğünü anladım, olabilir dedim de... hiç olmazsa şu başlığı yazarken zerre kadar bir hassasiyet, duyarlılık göstereydin be kardeşim.

bu mudur yani!?

rollbang12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya usta laptoptan yazıyorum şimdi elim mauspade basınca saçma bi yere kayıyo maus ordan değişiyo başlık değişemiyomuş denedim olmadı metin içindede hepsini düzelttim sanıyodum sorun nerde?

murtifull

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende benzer bir durumla karşılaşmıştım.ramde sıkıntı varmış yerlerini değiştirdim sorun çözüldü.denemekte fayda var

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hocam özelden yazdım ama burada başka yazmışsın. Benim sorun monitördeydi. Ben monitörü yaptırdım 50 liraya. Senin sorun kasadaymış ona ben çare bulamam ama hiç uğraşma yaptırmaya ver.

danceinthedark

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bendede aynı sorun başgösteriyor ama masayı açık akran kartını biraz uerine bastırıp reset attığımda görüntü geliyor bir dene istersen