rollbang12
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Selam. Yaklaşık 5 gündür ekrana geç görüntü geliyordu yani söyle açıklayayım pc yi açıyorum çalışıyo tüm fanlar dönüyo windows açılma sesi geliyo skype açılma sesi geliyo fakat görüntü gelmiyodu ardından rr falan atıyorum bi şekilde geliyo 10-15dk sonra kendiliğinden her geçen gün bu süre arttı bugun ise açamadım nedeni ne olabilir "iptal" isimli kullanıcı da aynı sorunu yaşamış fakat ulaşamadım pm attım kendisi buraya uğruyosa bakar heralde veya arkadaşı varsa haberdar ederse sevinirim sizcede bu sorun neden kaynalanıyo olabilr ekran kartından çok korkuyorum inşallah sorun ekran kartı değildir en pahalı parça pcdeki 600tl civarı lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler. Ayrıca bişe daha ekliyim pcyi hdmi ile televizyona bağladım yine görüntü gelmedi sonra komşudan monitörü aldım onada vga ile bağladım yine gelmedi yani sorun kasada. Ayrıca şöyle bişeyde var hani kasaya herhangi bir kablo takınca öter ya ekran gelmediği zaman süreli bu ötme oldu yani sanki sürekli bir eklenti takıyormuşum gibi buda yine monitörden şüphelenmeme neden oluyo anlamadım yani