enescnl1905
Öğrenci
Arkadaşlar telefonumda ne tv8 yüklü ne de safaride tv8 sekmesi açık.Ama ekran süresinde nedense tv 8 için zaman harcandığını görüyorum.Dün 20dk idi.Ne yapmam lazım bilgisi olan var mı ?
İphone kaç kullanıyorsunuz ? , İnterneten giriş yaptınız mı Tv8'e Survivor falan izlediniz mi?Arkadaşlar telefonumda ne tv8 yüklü ne de safaride tv8 sekmesi açık.Ama ekran süresinde nedense tv 8 için zaman harcandığını görüyorum.Dün 20dk idi.Ne yapmam lazım bilgisi olan var mı ? Ekli dosyayı görüntüle 97971
iPhone X kullanıyorum.Eskiden muhakkak bakmışımdır tv8 e safariden ama safari verilerini sıfırladım zatenİphone kaç kullanıyorsunuz ? , İnterneten giriş yaptınız mı Tv8'e Survivor falan izlediniz mi?
Hiç TV ye bağlamadım daha önce teli zaten bağlanmaz benim tvye deTelefon TV 'ye bağlanıp oradaki veriyi çekebiliyor olabilir mi acaba ?
Neden bağlanmasın TV'ye ?iPhone X kullanıyorum.Eskiden muhakkak bakmışımdır tv8 e safariden ama safari verilerini sıfırladım zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiç TV ye bağlamadım daha önce teli zaten bağlanmaz benim tvye de
Eski bi TV çünküNeden bağlanmasın TV'ye ?
Ben safaride dolaştığım sürede TV8in süresi de artıyor.Safariden kaynaklandığı ortaya çıktı ama TV8 sekmesi açık bile değil ki verileri sıfırlamıştımİphone kaç kullanıyorsunuz ? , İnterneten giriş yaptınız mı Tv8'e Survivor falan izlediniz mi?
Tamamdır.Teşekkür ederimSenkirasyon yapmış ama iPhone için bu tarzda bilgim yok maalesef Mod'lardan yardım isteyebilirsiniz.
Rica ederim iyi forumlar dilerim.Tamamdır.Teşekkür ederim
iPad'a bağlı bu telefonumdan başka ama uzun süredir kapalı durumda o da.iPhone 8 kullanırken bende de oluyordu ama 25 30 saniyeydi süresi. 21 Dakika fazla cidden. Acaba bağlı başka iCloud hesabında bakmış olabilir misiniz?
Telefon TV 'ye bağlanıp oradaki veriyi çekebiliyor olabilir mi acaba ?
Arkadaşlar telefonumda ne tv8 yüklü ne de safaride tv8 sekmesi açık.Ama ekran süresinde nedense tv 8 için zaman harcandığını görüyorum.Dün 20dk idi.Ne yapmam lazım bilgisi olan var mı ? Ekli dosyayı görüntüle 97971
Evet önceden indirmiştim ama şuanda yüklü değilyapamıyor diye biliyorum ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:
önceden TV8 i indirdiriniz mi ?
Yani biz ne desekte çok etkisi olmaz sizin bi Apple yetkili servisini arayıp fikir almanız lazım. Belki yazılımsal bir açık veya sorundur.Evet önceden indirmiştim ama şuanda yüklü değil
haftaici arayayim biYani biz ne desekte çok etkisi olmaz sizin bi Apple yetkili servisini arayıp fikir almanız lazım. Belki yazılımsal bir açık veya sorundur.