Ekran Sorunu

burhankarahan1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese Merhaba,
Merhaba arkadaşlar ben Burhan 18 yaşındayım ilk forumumu açtığım için kendimi tanıtmak istedim
benim sorunum bilgisayar oyunlarda uygulamalarda ve çok nadir de video izlerken bi anda ekran donup kalıyor ve çok değişik ses çıkıyor sonra bi anda ses kesilip ekran öyle kalıyor bilgisayarı kapatana kadarda öyle devam ediyor bazen mavi ekran gelip %100 olana kadar olmadan açılmıyor örnek olarak resim aşağı koydum yardımcı olursanız sevinirim uzun zamandır bu sorunlar uğraşıyorum ama bir türlü çözüme ulaşamadım iyi forumlar :blush::blush:
cb648d51a3788dcbe85b48c1f6c03d7c.jpg

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Merhaba hoşgaldin foruma kardeşim
Senin sorunun ekran da değil galiba çünkü hoparlörde bozuluyormuş. Sana bir sorum olacak sen hoparlörü ekranın hoparlörü var da onu mu kullanıyorsun yoksa başka bir hoparlör mü kullanıyosun? Soruma cevap verirsen sana yardımcı olabilirim. :) ;) :D :) ;) :D

Frosa

Profesör
Reaksiyon puanı
1,416
Sorun büyük ihtimal GPU'nuz yani ekran kartınızda. Başka bir kart ile test etme imkanınız var mı?

burhankarahan1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba hoşgaldin foruma kardeşim
Senin sorunun ekran da değil galiba çünkü hoparlörde bozuluyormuş. Sana bir sorum olacak sen hoparlörü ekranın hoparlörü var da onu mu kullanıyorsun yoksa başka bir hoparlör mü kullanıyosun? Soruma cevap verirsen sana yardımcı olabilirim. :) ;) :D :) ;) :D
Hoparlör ayriyetten bağlı dostum bi anlık cızz sesi geliyor bi süre sonra oda kesiliyor yani normalde de yapıyor hoparlör yokken kendi kendine:))
--- Gönderi Güncellendi ---
https://forum.shiftdelete.net/threads/forum-kurallari.43630/
Yeni bir konu açarken başlıkların konuya uygun ve açıklayıcı olması şarttır. "Yardım", "İmdat", "Acil" gibi başlıklar yerine daha anlamlı başlıklar seçilmelidir.
Üzgünüm. Daha yeniyim affola okuyucam kuralları :)))
değiştirmem gereken birşey varsa yardımcı olursan sevinirim :)))
Sorun büyük ihtimal GPU'nuz yani ekran kartınızda. Başka bir kart ile test etme imkanınız var mı?
Şuan yok ama en kısa zamanda maddi imkanım el verince deniyecem teşekkür ederim :)

Frosa

Profesör
Reaksiyon puanı
1,416
Hoparlör ayriyetten bağlı dostum bi anlık cızz sesi geliyor bi süre sonra oda kesiliyor yani normalde de yapıyor hoparlör yokken kendi kendine:))

Üzgünüm. Daha yeniyim affola okuyucam kuralları :)))
değiştirmem gereken birşey varsa yardımcı olursan sevinirim :)))

Şuan yok ama en kısa zamanda maddi imkanım el verince deniyecem teşekkür ederim :)
Bir de unutmadan, ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp, tekrardan en güncel versiyonunu kurar mısınız?