Herkese iyi günler, PC yi açıyorum hiç bir sıkıntı yok video izliyorum saatlerce sıkıntı yok minecraft oynuyorum sıkıntı yok ama lol,r6,Csgo vb. Oyunlara girdikten 30 dk sonra ekran kararıyor ama böyle fişi çekersin ekran simsiyah olur ya öyle değil biraz aydınlık bir siyah ve seslerde gidiyor bazen fan hızını artırıyor bazende ekran gidiyor ve PC çalışmaya devam ediyor mouse ve Klavye yi kesinlikle algılamıyor bunu 5-6 ay önce yaşamaya başladım ama çok yoğun olduğum için üzerine düşmedim format attım sadece kapanma süresi uzadı amd yazılımını sildim tekrar yükledim yinede oldu en son şunu fark ettim sanırım ekran kartının fanı dönmüyor belki ondan olabilir ve forumlara baktım bir forumda occt diye bir programdan bahsedenler olmuş oradan 3D yi yaptım sanırsam 15. Saniyesinde aynı hatayı verdi şuanda vram yapıyorum ve 13. Dk dayım ve hiçbir sıkıntı yok kapanmadı lütfen tamirciye götürmeden hallede bileyim vatandan toplamıştım ön kötü onlara götürecem. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
PC özelikleri:
Rx480 8gb
İ5-7500
Msı bazooka B250m
16 gb ram

PC özelikleri:
Rx480 8gb
İ5-7500
Msı bazooka B250m
16 gb ram