Ekran Oyun Ortasında Kararıyor

abdkaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Herkese iyi günler, PC yi açıyorum hiç bir sıkıntı yok video izliyorum saatlerce sıkıntı yok minecraft oynuyorum sıkıntı yok ama lol,r6,Csgo vb. Oyunlara girdikten 30 dk sonra ekran kararıyor ama böyle fişi çekersin ekran simsiyah olur ya öyle değil biraz aydınlık bir siyah ve seslerde gidiyor bazen fan hızını artırıyor bazende ekran gidiyor ve PC çalışmaya devam ediyor mouse ve Klavye yi kesinlikle algılamıyor bunu 5-6 ay önce yaşamaya başladım ama çok yoğun olduğum için üzerine düşmedim format attım sadece kapanma süresi uzadı amd yazılımını sildim tekrar yükledim yinede oldu en son şunu fark ettim sanırım ekran kartının fanı dönmüyor belki ondan olabilir ve forumlara baktım bir forumda occt diye bir programdan bahsedenler olmuş oradan 3D yi yaptım sanırsam 15. Saniyesinde aynı hatayı verdi şuanda vram yapıyorum ve 13. Dk dayım ve hiçbir sıkıntı yok kapanmadı lütfen tamirciye götürmeden hallede bileyim vatandan toplamıştım ön kötü onlara götürecem. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim:)
PC özelikleri:
Rx480 8gb
İ5-7500
Msı bazooka B250m
16 gb ram

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,815
Herkese iyi günler, PC yi açıyorum hiç bir sıkıntı yok video izliyorum saatlerce sıkıntı yok minecraft oynuyorum sıkıntı yok ama lol,r6,Csgo vb. Oyunlara girdikten 30 dk sonra ekran kararıyor ama böyle fişi çekersin ekran simsiyah olur ya öyle değil biraz aydınlık bir siyah ve seslerde gidiyor bazen fan hızını artırıyor bazende ekran gidiyor ve PC çalışmaya devam ediyor mouse ve Klavye yi kesinlikle algılamıyor bunu 5-6 ay önce yaşamaya başladım ama çok yoğun olduğum için üzerine düşmedim format attım sadece kapanma süresi uzadı amd yazılımını sildim tekrar yükledim yinede oldu en son şunu fark ettim sanırım ekran kartının fanı dönmüyor belki ondan olabilir ve forumlara baktım bir forumda occt diye bir programdan bahsedenler olmuş oradan 3D yi yaptım sanırsam 15. Saniyesinde aynı hatayı verdi şuanda vram yapıyorum ve 13. Dk dayım ve hiçbir sıkıntı yok kapanmadı lütfen tamirciye götürmeden hallede bileyim vatandan toplamıştım ön kötü onlara götürecem. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim:)
PC özelikleri:
Rx480 8gb
İ5-7500
Msı bazooka B250m
16 gb ram
PSU nedir? Bir de temiz kurulum denediniz mi?

®Shift®

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,812
Psu ne Bide format at.

ember_moon7

Profesör
Reaksiyon puanı
2,168
PC özelikleri:
Rx480 8gb
İ5-7500
Msı bazooka B250m
16 gb ram
PSU'nun markası nedir?

abdkaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
PSU'nun markası nedir?
psu'nun markasını nerden baka bilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

psu: Dual forward power supply zm700-lx

Psu ne Bide format at.
Dual forward power supply zm700-lx format attım hatta 2 kere

PSU nedir? Bir de temiz kurulum denediniz mi?
Dual forward power supply zm700-lx

Efi Avni x64

Doçent
Reaksiyon puanı
379
psu'nun markasını nerden baka bilirim

psu: Dual forward power supply zm700-lx

Dual forward power supply zm700-lx format attım hatta 2 kere

Dual forward power supply zm700-lx
Hocam ilk fırsatta psu yu değiştir FSP nin Hydro modelini öneririm

abdkaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Uzak durulması gereken markalar arasında zalman var :D
ekran kartında sıkıntı yok mudur

ekran kartının fanı hiç dönmüyor

bir ara oyuna girdiğim zaman bakmıştım çok çok yavaş dönüyordu bazen de duruyordu
pek bu konulardan anlamam ama sanırsam fanda bir sıkıntı var ve dönmediği için görüntüyü kesiyor

Efi Avni x64

Doçent
Reaksiyon puanı
379
ekran kartında sıkıntı yok mudur

ekran kartının fanı hiç dönmüyor

bir ara oyuna girdiğim zaman bakmıştım çok çok yavaş dönüyordu bazen de duruyordu
pek bu konulardan anlamam ama sanırsam fanda bir sıkıntı var ve dönmediği için görüntüyü kesiyor
Ekran kartı çok gerekmediği sürece fanları açmayabilir