Ekran kitlenme sorunu

balyentkadir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.
Yeni kasa topladım amd ancak bilgisayarımda çoğunlukla oyun açtığımda kitlenmeler oluyor reset atmak zorunda kalıyorum.
Harddiski eski kasanınkini kullanıyorum acaba onda mı bir sorun vardır yoksa işlemcide mi bilemedim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Merhaba arkadaşlar.
Yeni kasa topladım amd ancak bilgisayarımda çoğunlukla oyun açtığımda kitlenmeler oluyor reset atmak zorunda kalıyorum.
Harddiski eski kasanınkini kullanıyorum acaba onda mı bir sorun vardır yoksa işlemcide mi bilemedim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Sistem özelliklerinizi yazar mısınız ? Güç kaynağı marka model verir misiniz ?

balyentkadir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
amd fx 9590 işlemci, asus asus m5a97 le r2.0 anakart, asus r9 270 2gb ekran.Güç kaynağım ise cougar cmx 700w

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
amd fx 9590 işlemci, asus asus m5a97 le r2.0 anakart, asus r9 270 2gb ekran.Güç kaynağım ise cougar cmx 700w

Sıcaklık değerlerinizi boşta ve yükte AIDA64 Extreme yazılımının algılayıcı bölümünden fotoğrafını çeker misiniz ?

balyentkadir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekli dosyayı görüntüle 11813
sadece chrome çalışırken durum bu yükte çalıştırmak için oyun açmam lazım o zamanda pc kapanacaktır büyük ihtimalle sıkıntılı biraz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sanırım resim atılmamış şöyle söyliyim boştayken 20 civarı tüm ısı dğerleri yükteykende 35 olur sanırım

Yasinbedir

Doçent
Reaksiyon puanı
124
kasanin sogutmasi nasil. kac fan ile sogutuyorsun. ne ile sogutuyorsun?

balyentkadir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kasanin sogutmasi nasil. kac fan ile sogutuyorsun. ne ile sogutuyorsun?
Kasa 2 tane fan ile geldi pek iyi olduklarını söyleyemem ayrıyetten ben 2 tane fan aldım birini kasanın kapağına diğerini işlemci soğutucusuna ek olarak taktım ama oyun açtığımda ısı 50 dereceye kadar geldi sonra kapattım oyunu dahada artabilirdi riske girmedim