Ekran kilidini nasıl açabilirim ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar avg hırsızlık korumam vardı. Sim kartı değiştirdim. Şimdi şifremle bile açamıyorum. Şifreyi hatırlıyorum ama açmıyor. Şifre hatalı diyor. SAMSUNG GT7100 kullanıyorum. Bilen birisi varsa yardım etsin lütfen.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
malesef bende akşam yakalandım bu duruma ana ekran giriş şifresi istiyor ne kullanmıştım onu da hatırlamıyorum ne yapmalıyım;((

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Allah razı olsun kardesim senden:clover: :clap: :thumbup1: :tt1: :w00t: :hammer:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar komsunun cocugu deseni cok defa yanlıs gırdıgınden--desen cok sayıda yanlıs gırıldı yazıyo ekranda e posta ve sıfre secenegı cıkıyo, e posta belirlemesı yapmadıgımdan ekranı acamıyorum, deseni biliyorum ama desen secenegıne gerı donemıyorum bılgısı olan yardımcı olabılır mı acaba ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim tabletimin desenide bloke oldu nasıl çözebilirim tabletim exper h7g lütfen yardımcı olun:(:(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Allah razı olsun kardeş( Onurfk) sayende açtım bunu başkalarıylada paylaşacam büyük sevaba girdim :::::D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telafon kitleniyor ama ışık sönmüyo şarj hemen bitiy:helpsmilie:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim galaxy s3 üme pin şifresi koydum(model değil) şifreyi unuttum :D bu sorunu nasıl cozebılırm yardım eder mısınız format atmadan kurtarmak ıstıyorum okadar yanlıs gırdım bana e posta sormadılar nedenınıde soyler mısınız ? :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya samsung grand 2 kullanıyorum ve kaspersky uygulamasını silmeye çalışırken ne oldu anlamadım ekran kilitlendi ve şimdi telefon kilidi açma pini istiyor. ben böyle bir kod koymadım şimdi şifreyi de bilmiyorum. servise götüreyim dicem yarın kapalı. format atayım diyorum ama daha önce atmadım sıkıntı çıkar mı dersiniz formattan sonra?

F

Furkanemi

SDN Okuru
Benim tabletim var markasi gosmart kardesim ikide bir tabletime girdi icin sifre koydum sonrasinda kardesim bozmaya calisdi bende sakladim git gide aylar haftalar gece gece actim sifresini unutum nasil acamki simdi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşlar dikey klavyeden ekran kilidi girdim ve şimdi Q klavyeye geçmiş ve ekran kilidi açilmiyor format atmakta istemyorum çok özel bilgiler var geri bulamayacagım dikey klavyede sifre ptwwtp ydi lütfen acıl yardım şimdiden tşk ederim
:helpsmilie:

BayKem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim tabletim var markasi gosmart kardesim ikide bir tabletime girdi icin sifre koydum sonrasinda kardesim bozmaya calisdi bende sakladim git gide aylar haftalar gece gece actim sifresini unutum nasil acamki simdi
Tek cozum format

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar lg g3 stylus telim yedek pin veya google hesabınızla oturum açın diyor fakat gmail yanlış diyor yardım lütfen
murat

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya telefonum kilitlendi. e mail girin diyor. ben giriyorum ama geçersiz diyor. fabrika ayarlarına nasıl dönebilirim lütfen yardımcı olun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de format atıcam ama telefonun hafızasını yedeklemem gerekiyor. rehberi nasıl yedekleyeceğimi bilmiyorum ve fotoğrafları da zaten yedekleyemiyorum. çünkü bilgisayara bağladığımda telefonun şifresini girmeden fotoğraflara da girmiyor. lütfen acill cevap verin. :scared::cursing:

K

kbr123

SDN Okuru
yardimci olabilirmisiniz telefonumun ekran kilidi blok oldu şimdi benimde parmak izimi kabul etmiyo internete de bağlı olmadığından gmail den giriş yapamıyorum format atmadan düzeltmem mümkünmü

cebelislam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardım edin arkadaşlar, bizim arkadaş ekran kilidiyle oynamış kitlenmiş e-mail ve şifre istiyor bilmiyorum, kaldım öyle.
Kardeşim. Format atmadan bir çözüm yolu var. Google hesabını kullanmak onun için de nete bağlanman gerek ama cihaz izin vermiyormu. Cihazında misafir adı ile ikinci bir oturum varsa ordan girip nete bağlanıp tekrar ana oturuma gelip google hesabından girişini yapıp kurtarabilirsin cihazını. ben öyle yaptım tab s2 tabletimi öyle kurtardım.