Ekran kaydı alırken ses problemi

Hamza Yüksel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon ile görüntülü konuşma yaparken, ekran kaydı aldığım da karşıdaki kişinin sesi görüntü ile birlikte kaydedilmiyor bunun nedeni nedir acaba?

Batuhan Sertol

Asistan
Reaksiyon puanı
489
Selamlar Hamza Yüksel,

Eğer kullanmış olduğunuz telefon Huawei marka ise ekran kaydı özelliğini kullanırken sol üstte çıkan minik pencere panelinden mikrofon tuşuna basarak etkinleştirmeniz gerekmektedir. Bu işlemi yaptığınızda sorun büyük ihtimalle ortadan kalkacak. Eğer kalkmadıysa ve telefonunuz Huawei değil ise daha detaylı bilgiler verirseniz size yardımcı olabilirim.

Teşekkürler, İyi Forumlar

Hamza Yüksel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonum xiaomi , görünütülü konuşmayı whats, Duo, instagram, skype, zoom vb. bir çok yerde yaparken ekran kaydı alıyorum benim görüntüm ile sesimi net bir şekilde alırken, karşı da ki kişinin görüntüsünü alırken sesini almıyor. Farklı ekran kaydı alan program da kullandım onlarda da aynı problem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selamlar Hamza Yüksel,

Eğer kullanmış olduğunuz telefon Huawei marka ise ekran kaydı özelliğini kullanırken sol üstte çıkan minik pencere panelinden mikrofon tuşuna basarak etkinleştirmeniz gerekmektedir. Bu işlemi yaptığınızda sorun büyük ihtimalle ortadan kalkacak. Eğer kalkmadıysa ve telefonunuz Huawei değil ise daha detaylı bilgiler verirseniz size yardımcı olabilirim.

Teşekkürler, İyi Forumlar
sizlerden cev bekliyor olacağım

Son düzenleme: