Ekran kartları görüntü vermiyor

SneaKyDeviL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ati hd5570 ekran kartı aldım 2 ay kullandıktan sonra birden görüntü gitti bilgisayarcıya götürdüğümde anakart şişme yaptığını söyledi bende 2ci el bir anakart ve işlemci alıp taktım tekrar görüntü vermedi ekran kartı bozuk deyip garantiye yollatı garantide testler filan yapılmış hiç bir sorun bulunmamış arkadaşların pc de denedim görüntü verdi fakat benim pc de görüntü vermiyor daha sonra bilgisayarcıya gittim 512mb 256 bit bir ekran kartı taktı ilk taktıgında görüntü verdi daha sonra 1 gün burda dursun senin ekran kartını test yapıcam eğer sorun cıkmazsa takas yaparız dedi daha sonra onun ekran kartındada görüntü gitmiş anakart işlemcinin yanındaki tüpler şişme yapmıştı onları filan düzeltti yine bir sonuca ulaşamadı şuan anakartta calışan tek kart benim 6 yıllık ati x1050 256mb 128 bit ekran kartım başka kart kullanamıyorum görüntü vermiyor sebebi sizce anakart mı ? Anakart değiştirirsem işlemcide değiştirmem gerekicek o yüzden boşuna masraf yapmak istemiyorum.Anakart modelim gigabyte M61VME-S2 işlemci amd athlon 64 x2 dual core processor 5000+ psu everest 250 watt gerçek güç. psu yeni aldım adam sisteme rahat yeteceğini söyledi ekran kartıda pek güç isteyen bir kart değil sorun anakarttanmı acaba?

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Anakartta da olabilir sorun ama monitor de sorun olma ihtimalini de unutma