Ekran Kartının Seri Numarası Nerede?

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Ekran kartım gigabyte GTX 1070.Nvidia nın Gears of War 4 oyun hediyesi etkinliğine kutudaki "SN" ile başlayan seri numarasını girdim fakat kabul etmedi.Başka bir yerinde başka bir seri numarasımı gerekiyor?Yoksa satıcıyla iletişim mi kurmalıyım?İletişim kuracaksam hangi kodu isteyeceğim yardımcı olabilir misiniz?:(

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Merhaba

GEARS OF WAR 4 KOD KULLANMA TALİMATLARI
Lütfen oyunun sadece Windows 10'da (Anniversary Update) ve Xbox One kullanılabilir olduğunu unutmayın. Oyun için kuponu kullanabilirsiniz, ama Windows'un önceki herhangi bir versiyonunda görüntüleyemez veya indiremezsiniz.

1. Kupon kodunuzu ve doğum tarihinizi Select your region | NVIDIA sayfasına girin.
2. Şartları ve koşulları kabul edin.
3. 'Oturum Aç' düğmesine tıklayın.
4. Microsoft hesabı portalına yönlendirileceksiniz. Oturum açın veya bir Microsoft hesabı oluşturun, NVIDIA'nın profilinize erişmesini ve ürün anahtarını almasına izin verin.
5. NVIDIA, hesabınızla 'bağlantı kurmaya' başlayacaktır. Bu işlem, 30 saniyeye kadar sürebilir.
6. Tamamlandığında kupon kullanma portalına geri götürüleceksiniz, Microsoft hesabı kullanıcı adınız şimdi görünür olacaktır. Lütfen bunun kupon kullanmak istediğiniz hesap olduğunu doğrulayın.
7. İşlem tamamlanana kadar devam edin.
8. İşlem tamamlandıktan sonra oyununuz Windows Store uygulaması içinde görünür olacaktır.
8.1. Bunu görüntülemek için kullanıcı resminizin üzerine tıklayın ve "Kitaplığım" ögesini seçin. Gears of War 4, "Oyunlar" kategorisi altında listelenecektir.

GeForce GTX Gears of War 4 Bundle

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Teşekkürler ama hocam o kuponunuz varsa:(Ben hangisini kullanacağimi bilmiyorum.