windows vista uLtimate sp2 işletim sistemini kullanıyordm ama pcyi yeniden başlatana kadar yeniden başladıktan snra bios ekranında çizgiler ve harflerin biri yeşiL biri beyaz oldu snra vista açılmadan donup kalıyordu güvenli modda zorla açıp belgelerimi kurtardım format atmayı denedim windows beklenmeyen şekilde yeniden başladı sistem yüklemeyi yeniden deneyin yazıyordu tekrar tekrar denedim ama yine aynı sorun. en sonunda windows xp sp3 kurdum ama ekran kartını yükleyince hal.dll hatası verdi tekrar format atıp sadece ethernet kartını yükleyipde yazıyorum. driverLarım günceL orjinaL siteden indirip denedim onuda söyleyim. aşagıda ekran görüntüsü veriyorum ama çizgileri ben çizdim aslında yeşil ama ona benzer hata yani Lütfen biLen varsa yardım etsin şimdiden çok tşk.
ayrıca ekran driverini yükLe diyince kendine reseT atıP sadece güvenli modda çaLışıyor.Bu sorndan snra çok araştırdm bios güncelle dediler yaptım olmadı sıfırlaman gerek dediler kasayı bile açtım ama yaptım sonuç yoq neyapsam olmuyor bikaç ekran görüntüsü aLdım koyuyorum LüTFen yardım ednin sDn aiLesi tşk.
pc özeLLikLeri = samsung 17inc Lcd monitör (sorun oLmadıqına eminim ama soran oLursa)
Nvidia 7500 geforce 256 mb
asus anakart
kingston 1.5gb raM
soRunum yukaRıda probLem eKRan kaRtı onu söküp anaKArttaqi ekranA baqLadm öLe kuLLanıoRm peq yaRdm oLmasada yarDm ednLeRe çok tşk.

ayrıca ekran driverini yükLe diyince kendine reseT atıP sadece güvenli modda çaLışıyor.Bu sorndan snra çok araştırdm bios güncelle dediler yaptım olmadı sıfırlaman gerek dediler kasayı bile açtım ama yaptım sonuç yoq neyapsam olmuyor bikaç ekran görüntüsü aLdım koyuyorum LüTFen yardım ednin sDn aiLesi tşk.

pc özeLLikLeri = samsung 17inc Lcd monitör (sorun oLmadıqına eminim ama soran oLursa)
Nvidia 7500 geforce 256 mb
asus anakart
kingston 1.5gb raM
soRunum yukaRıda probLem eKRan kaRtı onu söküp anaKArttaqi ekranA baqLadm öLe kuLLanıoRm peq yaRdm oLmasada yarDm ednLeRe çok tşk.