Ekran kartını görmüyor..?

nik0tin.org

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle slmlar, benim pc'nin anakartı MSI P4M900M2-F modeli anakart ise entegre edilmiş yani anakarta bağlı.Önceden yüklediğimde çalışmıştı.Pc'min markası casper, foxcon anakartım vardı, taki yanana kadar, yanınca garantiden değiştirdiler MSI verdiler yaklaşık 7 ay oluyor burya kadar sorunum yok.

2 gün önce harddiskimi değiştirim 80gb western olan harddiskimi 160gb seagate ile deiştim formatımıda attım ancak 2 kez format attığım halde bilgisayar etherneti kendi gordu(yuklememe gerek duymadan web'e baglanıyor)sadece ses ve vga yı gormedi ses ve ekran kartınıda MSI'n sitesinden çektim yukledim ancak ekran kartını 64 mb olartak goruyor ve oyunlarda donuyor yani yukleme belirtileri hiç yok.256 mb'lık kartım vardı şimdi çizimlerimi bile yapamıyorum lütfen yardım bekliyorum...

stressiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aygıt yöneticisinin fotosunu çekip yollarsan ekran kartı ve anakart modelinide yazarsan daha açık olur diye düşünüyorum

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
ekran kartı driverinden şüpem war

nik0tin.org

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu an işyerindeyim akşam eve girdiğimde hemen göndereceğim arkadaşlar ilgilendiğiniz için teşekkürler...

nik0tin.org

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aygıt yöneticisinin fotosunu çekip yollarsan ekran kartı ve anakart modelinide yazarsan daha açık olur diye düşünüyorum

P4 M900M2 F modeli yukarıdada yazmıştım zaten aygıt yoneticisinde herşey full gözüküyor sadece vga yoktu onuda cektim yukledim şimdi tamamen full ancak 64 gösteriyor adım gibi eminimki 256 mb 2 senedir kullandığım makina :(

bybilal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım on boad ekran kartın biostan 64 ü 256 yapacaksın

nik0tin.org

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür edcertim arkadaşım bende kurcaladım buldum çok saol :)